Sarıyer'de Cuma günü’nden beri etkisine alan kar yağışı nedeni ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri ile beraber çalışmalar yapan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar büyük mesai harcıyor.
Kar yağışının ilk gününden Sarıyer'in ana arterlerin açılmasında İBB ekipleri ile büyük çaba sarfettiklerini belirten Bayraktar, “Şu an itibariyle tüm ana arterlerimiz açık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım müdürlüğü ekipleriyle sürekli temas halindeyiz. Çalışmalar Sarıyer’de 24 saat kesintisiz ve titizlikle devam etmektedir” Dedi.

İBB EKİPLERİYLE EKSİKLİKLERİ TESPİT ETTİ

Yağışlı ve şiddetli rüzgarın zor kış şartlarında Sarıyer’in tüm ana arterlerinde incelemelerde bulunan Salih Bayraktar, yapılan çalışmalarla ilgili sık sık İBB yetkililerinden bilgi aldı. Yerinde tespit ettikleri eksikliklere müdahale eden Bayraktar, büyük özveri gösteren İBB ekiplerine teşekkür etti.

KARDA AÇ KALAN SAHİPSİZ HAYVANLAR BESLENİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının etkisini iyice arttırmasından dolayı sahipsiz hayvanların aç kalmaması için birçok noktada besleme çalışması yapıldığını ifade eden Bayraktar, “İstanbul Büyük Şehir Belediyemize bağlı Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Soğuk havaların etkisini arttırması ile birlikte belirli aralıklarla besleme çalışması yapıyor. Ormanlık alanlar başta olmak üzere bir çok bölgedeki noktalara hayvanlar için mama bırakıyor. Ayrıca besleme noktalarında tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyan hayvanlar da Veteriner Hekim kontrolü altında alınarak, tedavi ediliyor” dedi.

Levent PEHLİVANOĞLU