Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yardımcılarıyla birlikte Bahçeköy’de önce Mevlid Kandili nedeniyle düzenlenen programa katıldı, ardından esnafı ziyaret etti…
Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar Mevlid Kandili nedeniyle Bahçeköy’de düzenlenen programa katıldı. Bayraktar ardından da esnaf ziyaretinde bulundu.

salihhhhGÜL  DAĞITTILAR

Ak Partililer Mevlid kandili nedeniyle düzenlenen programda Bahçeköy’de kırmızı güller dağıttı. Programa, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cevahiroğlu, Cihan Aydoğan, İlknur Yılmaz, Şerafettin Tozyılmaz ve Mahalle Bşakanı Mehmet Sevinç katıldı. Kandil nedeniyle düzenlenen programda Ak Parti İlçe Başkanı Bayraktar ve beraberindekiler Hz. Muhammed’in remzi olan gül dağıttı!

http://www.sariyerposta.com/kiz-yurduna-olumsuz-rapor/

BAHÇEKÖY ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Daha sonra Başkan Bayraktar ve beraberindekiler Bahçeköy’de esnaf ziyaretine çıktı. Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde düzenlenen Mevlid Kandili ve Şehitleri anma programının ardından esnafları ziyaret eden Bayraktar, ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulundu. Esnafı dinleyen Başkan Bayraktar, talep ve şikayetlerini aldı.