a

Seçim ziyaretleri kapsamında Sarıyer’i adım adım dolaşan Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, güne Bahçeköy’de düzenlenen kahvaltı programı ile başladı. Pazar günü erken saatler olmasına rağmen yüzlerce Özsoy'a Bahçeköy’lü eşlik etti.

b

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Ak Parti Bahçeköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Başkanı Başaran, Çevreci başkan Sabri avcı, meclis adayı, Mehmet Ali Adıgüzel, Merkez mahalle başkanı Mehmet Sevinç, Yeni Mahalle Başkanı ve muhtar adayı Cemil Tank, ve çok sayıda partili programda hazır bulundu.

c

Merkez de halk ve esnaf ile birlikte kahvaltı eden daha sonra Sedat Özsoy, selamla konuşmasında, “30 Mart’ta sizlerle beraber Sarıyer’i yeniden alacağız. Ve çok güzel birbirinden büyük projeleri hep beraber Sarıyer’de gerçekleştireceğiz. Hizmetlerimiz ve projelerimiz 30 Mart’tan sonra gözle görülür şekilde kendini gösterecek. Özsoy,  “ Bedua değil, dua almak için sizlerleyiz” dedi.

d

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, vatandaşların çeşitli ortaya atılan dedikodulara inanmaması gerektiğini belirterek, “30 Mart’ta Sarıyer’de yen ve bir güneş doğacak. Mülkiyet konusunda siz nasıl istiyorsanız öyle yapacağız. Hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak tapu sorununuzu çözeceğiz. Çözerken de her şeye sizinle beraber karar vereceğiz. Yeter ki halkımız inanmasın. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz” Dedi.

Levent PEHLİVANOĞLU