AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 2016’nın son Danışma Meclisi toplantısını ‘Yerel Yönetimler’ gündemiyle gerçekleştirdi. Danışma Meclisi’nde konuşan İlçe Başkanı Bayraktar, Ak Parti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer için projelendirilen yatırım ve hizmetleri anlattı.
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 2016 yılının son Danışma Meclisi’ni Halk Eğitimi Merkezi’nde “Yerel Yönetimler” gündemiyle gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ak Parti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer için projelendirilen kısa, orta ve uzun vadeli yatırım ve hizmetleri anlattı.

 BAYRAKTAR HİZMET VE PROJELERLE İLGİLİ SUNUM YAPTI

Danışma Meclisi’nde bir sunumda bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İBB’nin ilçede kendiliğinden projelendirdiği park, tünel, yol, kavşak gibi yatırımların yanısıra İlçe Başkanlığının talebiyle yatırım planlarına alınan projeleri tanıttı.  Bayraktar şunları anlattı: “Genç ve dinamik teşkilatımızla 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’li bir belediye için durmadan, 24 saat çalışacağız. İlçemizde gerçekleştirilecek projeler buradaki yaşam kalitesini yükseltip, insanların daha rahat yaşamasına ve huzuruna katkıda bulunacak. Bu projeler içinde bulunan Ayazağa- Cendere, Ayazağa-Çayırbaşı, Maden-Zekeriyaköy Tünelleri ile Çayırbaşı’na yapılacak botanik park, inşaatı devam eden Sarıyer Devlet Hastanesi’ne rahat ulaşım sağlamak için kavşak çalışması, Hacısoman’daki 15 Temmuz Şehitleri Şehir Parkı sadece birkaç tanesi. 20 civarındaki proje kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirildiğinde Sarıyer’in çehresi gerçek anlamda değişecek, insanlarımız daha mutlu olacak.”

YOĞUN KATILIM OLDU

Ak Parti Danışma Meclisi’ne AB Bakanı, AK Parti İstanbul Milletveli Volkan Bozkır, eski İstanbul Milletvekili ve 2. Bölge Teşkilatlanmadan Sorumlu Komisyon Üyesi Ünal Kaçır, İl Başkan Yardımcısı Ahmet F. Balin, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sorumlusu Seçkin Turan, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Behice Yaman, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşad Yıldırım, Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlı, eski Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, eski Beşiktaş İlçe Başkanı Zeynel Abidin Okur, Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri,  mahalle başkan ve yönetimleri, sandık başkanları müşahitler ve parti üyeleri katıldı.

http://www.sariyerposta.com/