Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile bir araya gelen Bakan Özhaseki, mülkiyet sorununun çözümünde sona gelindiğinin müjdesini verdi. Sarıyerlilerin en büyük beklentisi olan mülkiyet sorununun çözümü için bir araya gelen Bakan Özhaseki ve İlçe Başkanı Bayraktar, yol haritası konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Özhaseki: En kısa sürede çözeceğiz

Ziyaretin ardından resmi twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Mehmet Özhaseki, şunları kaydetti: “AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Sarıyer’deki mülkiyet konusunu etraflıca değerlendirdik, prensip kararları aldık. Hak sahibi vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz ve en kısa sürede çözeceğiz.”

Bayraktar: Mülkiyeti sorun olmaktan çıkaracağız

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise mülkiyet sorununun çözümünde samimi olduklarını belirterek, “Bizler halkımızın yanında onların sorunlarıyla dertlenen bir yönetim anlayışına sahibiz. Birilerinin ‘çözülemez’ dedikleri mülkiyet meselesini, sorun olmaktan çıkaracağız. Sarıyerli kardeşlerimizin beklentileri doğrultusunda bir planı hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Özel Haber: Ahmet CİRİK