ASarıyer’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti grubu ile CHP’liler Merkez Mahallesi’nde karşılaştı ve aralarında ilginç bir diyalog yaşandı.

Sarıyer Liseliler Derneği’nin Merkez Mahallesi’ndeki lokalinin açılışına katılmak için gelenler arasında bulunan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve beraberindekiler, Devlet Hastanesi’nin bulunduğu sokakta CHP Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldırım ve Belediye Meclis Üyesi Hayati Kaptanoğlu ile karşılaştı.

SEDAT ÖZSOY: "BİZİM HAYATIMIZ ŞAHSİYETİMİZİ KORUMAKLA GEÇTİ"B

Sarıyer’de yayınlanan bir yerel gazetenin aleyhinde yapmış olduğu olumsuz ve karalama haberlerden dolayı sahibine dava açtığını söyleyen Sedat Özsoy, Av. Necati Yıldırım’a, “Onun da avukatlığını yapacak mısın?” diye sordu.

Yıldırım’ın, “Ben avukatım, mesleğim gereği herkesin avukatlığını yapabilirim” diye cevap vermesi üzerine, yapılan haberlere tepkisini ifade eden Özsoy, “Ben haysiyetim ve şerefim için yaşayan bir kişiyim. Herkes istediği gibi her şeyi yazıp, iftira atarak, karalama yapamaz. Yasalar önünde bunun hesabını soracağım. Her şeyin bir hesabı var. Bizim hayatımız şahsiyetimizi korumakla geçmiştir. Kimseye laf söyletmedim, kimse söyleyemez” dedi.D

Bu arada grubun yanına gelen Hayati Kaptanoğlu ile selamlaşıp, öpüşen Sedat Özsoy, Kaptanoğlu’nun elini omzuna atıp, birlikte yürüdü ve “Biz Sarıyer için çalışıyoruz, konuşuruz da birlikte de yürürüz, sorun yok” dedi.

Bu karşılaşma Şükrü genç’in adaylığının açıklanmasından önce olduğu için AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’de “Sürprizlere açık olun” diyerek, espri yaptı. Bu sırada Başkan Şükrü Genç ise derneğin ikinci kattaki lokalinde bulunmaktaydı. (Tuncay DAĞLI)