Referandum çalışmaları kapsamında hummalı bir çalışma sürdüren Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar Ayazağa ve İstinye’de dernek ve esnaf ziyaretlerinde bulundu
Yaklaşan 16 Nisan öncesinde referandum kampanyasına hız veren Ak Parti Sarıyer’de mahalle mahalle, sokak sokak ‘Evet’ için destek istiyor. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, teşkilat üyeleriyle birlikte esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulundu.

AYAZAĞA’DA ‘EVET’E DESTEK İSTEDİ

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı ‘Halk Oylaması’ programı kapsamında Ayazağa’da ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ak Parti Ayazağa Mahalle Başkanı Mehmet Kazdal'ın eşliğinde Giresun İli, Görele İlçesi, Kösemen Köyü Derneği ziyaretlerinde bulunarak 16 Nisan’da ‘evet’ çıkması için destek istedi. Dernek yönetim kurulu üyeleriyle sohbet edip çay içen Bayraktar, Anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlattı.

İSTİNYE’DE ESNAF ZİYARETİ

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İstinye’de de esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulundu. Ak Parti İstinye Mahalle Başkanı Yasin Çalışkan’ın da eşlik ettiği programda Bayraktar, Rize Yemişlik Köyü Derneği’ni ziyaret ederek, dernek yönetimi ile bir araya geldi. Dernek üyelerinin de katıldığı programda konuşan Bayraktar, referandumda ‘evet’ çıkması halinde Türkiye’nin önünün açılacağını söyledi.

Bayraktar daha sonra Ak Parti Mahalle Başkanı Çalışkan ile birlikte İstinye’de esnaf ziyaretinde bulunarak referandum kampanyasını sürdürdü.

http://www.sariyerposta.com