AAAK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Selami Uzun, Belediye Başkanı ve CHP Aday Adayı Şükrü Genç’e, birlikte çektirdikleri fotoğrafın altına yazılacak yazıyı söyleyerek, ince bir mesaj gönderdi.

Şükrü Genç ile Selami Uzun Cuma Namazı’ndan sonra Baltalimanı Ahmet Celalettin Paşa Camisi’ndeki aşure ikram gününe katıldı.

Birbirinden ayrı zamanlarda camiye gelen Genç ile Uzun, aşurelerini alıp, bir kenarda yemek isterken, kalabalıkta birbirlerini göremedi. Uzun, yanından geçtiği Genç’i son anda fark edince selam verip, hatırını sordu. Genç ve Uzun daha sonra birlikte objektifimize poz verdi.



BBu arada Başkan Şükrü Genç, “Fotoğrafın altına ne yazacaksın?” diye sordu. “Sürpriz olsun” cevabını alan Genç’e bir mesaj vermek isteyen Uzun ise bu fırsatı iyi değerlendirdi ve kulağımıza, “Devir-teslim töreni yaz” diye fısıldadı. Biz de kırmadık yazdık..!

Anlaşılan o ki, AK Parti Aday Adayı Selami Uzun, Şükrü Genç’in koltuğuna iyiden iyiye göz dikmiş. Bu nedenle Başkan’ın kimlerle aşure yediğine, kimlerle fotoğraf çektirdiğine dikkat etmesi lazım. Ya da altına yazılacak yazıyı sormak yerine söylemesi gerekiyor.

Rekabet giderek kızışıyor, insanlar her fırsatı değerlendiriyorlar. (Tuncay DAĞLI)