Sarıyer’in sevilen ve başarılı siyasetçilerinden CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmedi. Engin, aday listelerinin açıklamasından sonra sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yayımladı.

İşte o anlamlı mesaj!

Çok değerli yol arkadaşlarım…

Genel Merkezimizin açıkladığı 27. dönem milletvekili listesinde aday gösterilmedim. 2015 yılında bana önseçimle CHP Milletvekili olma onuru yaşatan, sevgisini ve desteğini her zaman hissettiren tüm parti emekçilerimize çok teşekkür ediyorum. 27. dönemde milletvekilliğine devam etmem için genel merkeze dilekçe yazarak imza veren binlerce parti emekçimize çok teşekkür ediyorum.

Milletvekilliği yaptığım 3 yıl boyunca halkımızın sorunlarını çözüm yollarıyla birlikte en etkili şekilde gündeme getirmek için gerek parlamento içinde gerekse parlamento dışında sahada var gücümle çalıştım. Partimizi ve ülkemizi temsil ettiğim Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi gibi uluslararası parlamentolarda, bu temsiliyeti en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Her zaman halkımızla iç içe dertlerine deva olmak için elimden gelen çabayı sarfettim.

Bugüne kadar partimizin her kademesinde yürüttüğüm mücadeleyi bundan sonra da sürdüreceğim ve partimizin neferi olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden azimle çalışmaya devam edeceğim.Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. 24 Haziran’da toplumumuzun tüm kesimleriyle hep birlikte millet ittifakıyla sandıkta TAMAM diyeceğimize yürekten inanıyorum.

Sevgi ve saygılarımla
Didem ENGİN