eyup-pinarbasi1İki Emniyet Müdürü önceki dönemlerde Sarıyer’de görev yapmıştı, atanmaları başta Sivaslı hemşehrilerini ve tüm Sarıyerlileri sevindirdi.


Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne atandı. 2004 Yerel seçimlerinde AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan aday adayı olan herkesin çok sevdiği tecrübeli polis müdürü Mehmet Artunay ise Amasya Emniyet Müdürü oldu.Şanlıurfa’nın yeni emniyet müdürü olan Pınarbaşı, Sivas Koyulhisar doğumlu. 11 Şubat 2014 tarihinde Gümüşdere’deki polis okuluna atanan Pınarbaşı, Şanlıurfa Emniyet Müdürü oldu. 1. sınıf emniyet müdürü Pınarbaşı, İstanbul’un çok sayıda ilçesinde müdürlük yapmış, bir süre Sarıyer Emniyet Müdürlüğü makamına da oturmuştu. Tecrübeli polis müdürü Pınarbaşı; Trabzon Polis Okulu, Şükrü Balcı Polis Meslek Eğitim Merkezi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü, Bakırköy, Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu Eminönü, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüklerinde çalıştıktan sonra Kartal ve Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlükleri de yapmıştı.Koyulhisar tarihinde bir ilk gerçekleşti.

amasya-emniyet-muduru-mehmet-artunay-goreve-6039711_oMehmet Artunay, Amasya Emniyet Müdürlüğüne atandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Başmüfettiş olan Mehmet Artunay da Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Sivas Zara doğumlu olan Artunay, bir süre Sarıyer Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttü. 2004 yılında AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan aday adayı oldu. Sivas camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Yunanistan’da güvenlik ateşesi olarak bir süre görev alan Mehmet Artunay, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra çok farklı ilçelerde görevler aldı. Uzun süredir İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde başmüfettişlik yapan Artunay’ın  yeni görevi Amasya Emniyet Müdürlüğü oldu.


Geçmişte Sarıyer‘de görev yapan 2 emniyet müdürünün Türkiye’nin önemli şehirlerine atanmaları başta Sivaslı hemşerileri olmak üzere tüm Sarıyerlileri sevindirdi. Sarıyer’deki görevleri sırasında başarılı çalışmalara imza atan Eyüp Pınarbaşı ve Mehmet Artunay’ın, yeni görev yerlerinde de çok daha büyük hizmetleri hayata geçirmeleri bekleniyor.