HYUNDAİOtomobil sektöründe 2013 yılında büyük bir çıkış yakalayan Hyundai Maslak Otomotiv 2014 yılına da hızlı bir giriş yaparak başladı.

Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilip tüm Avrupa’ya sadece Türkiye’den ihraç edilen yeni Hyundai i10 Maslak Otomotiv’de satışa sunuldu.

“Made In Turkey” damgasıyla birlikte, ilk önemli ödülü AUTOBEST 2014 ünvanını alan Hyundai i10 dinamik dış tasarımı ve kalitesi artırılmış iç mekanı, güçlü ve tasarruflu motoruyla dikkat çekiyor.

Hyundai Maslak Otomotiv Satış Müdürü Adnan Vardarlı i10 için, “Fiyat, performans ve donanım anlamında rakiplerinden bir adım önde. Yenilenen yüzü, geliştirilen teknolojisi ve sürüş dinamikleri ile keyifli bir sürüş performansına sahip. Yol tutuşu, virajlardaki ESP desteğiyle savrulmaması, dinamik ve sportif tasarımı dikkat çekiyor. Dinamik dış tasarımı ve kalitesi artırılmış iç mekanı, güçlü ve tasaruflu motoruyla  Müşterilerimize bu sınıftaki bir araçta birden fazla deneyimi bir arada yaşatacak” dedi.

Hyundai Maslak Otomotiv standartların üzerinde müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışı, eğitimli teknik ve uzman kadrosu, Hyundai teknolojisini ve kalite ayrıcalığı ile hizmet vermeye devam ediyor. Bu ayrıcalığı yaşamak isteyen tüm müşterilerini Maslak’da bulunan show-roomlarına davet eden Adnan Vardarlı birçok avantaj ve ayrıcalığı da Hyundai Maslak güvencesi ile sunduklarını belirtti.

Bilgi tel: 0212 276 38 60

www.maslakoto.com.tr