Yeni nesil motorları yöneten elektronik kontrol ünitesine yapılan uygulamaya chip tuning denir. Sektörde 8 yıla yakın tecrübesiyle hizmet veren Infinite Chip Tuning, tüm araçları ülkemiz şartlarına ve müşterilerinin beklentilerine göre hazırlıyor.

Yeni nesil motorları yöneten elektronik kontrol ünitesine yapılan uygulamaya chip tuning denir. Günümüz şartlarında üreticiler araçları piyasaya sürerken sadece güçleri değil; girdikleri vergi dilimleri, egzoz emisyon değerleri, araçların en zor şartlardaki çalışma durumları ( +40 -50 derece üstü sıcaklıklar, -20 -30 derece soğuk havalar, yüksek rakım yüksek nem vb. ) kullanıcının aracındaki en olumsuz kullanım şartları, aracın bakımsız kalması, üretici aracının uzun ömürlü diye anılması gibi birçok nedenden dolayı güçleri kısıtlanmıştır.

Tabii bunun yanında bizim ülkemizde vergi dilimi değerlendirilirken 1400 cc, 1600 cc vb. değerlendirilir. Ama bazı ülkelerde 70 beygir, 90 beygir gibi değerlendirmeler vardır. Bu sebepten dolayı birçok aracı 68 hp, 109 hp vb. görmemiz mümkündür. Üreticiler seri üretim yaptıkları için bunu sadece yazılımla ayarlamaktadırlar. Tabii bunun dışında pazar hedefi de vardır. Aynı motorlu aracı 102 hp boş, 140 hp orta doluluk da ve 170 hp full gibi satış pazarlama taktikleriyle tüketiciye sunmaktadırlar.

Infinite Chip Tuning olarak tüm bu koşulları göze alıyor, siz değerli müşterilerimize araçlarınız için en uygun yazılımı sunuyoruz. Araçlarınızı ülkemiz şartlarına ve sizin beklentilerinize göre hazırlıyoruz.
YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLER

DPF (Dizel Partikül Filtresi) İptali: Aracınızın emisyonunu azaltmak, havaya atılan kurumu en aza indirmek ve egzozda ki partikülleri toplamak için konulan filtreye, partikül filtresi denir. Günümüz şartlarında çok yüksek bedellere mal olan bu filtrenin sorunu çözmek firmamızın yaptığı uygulamalardan biridir.
Egzoz Gaz Geri Çevirim Valfi: Aracınızın motorunda üretilen nox gazının dönüşümüne yarayan valftir. Bu valf sayesinde çevreye zararları olan nox gazı %30 oranında motorda yanması sağlanır. Fakat gerek çok çabuk bozulması gerekse maliyeti yüksek olmasından dolayı biz sizlere bu sorundan sonsuza kadar kurtulmayı sunuyoruz.
Hız Limitör İptali: Fabrikanın araçlarınızda uyguladığı hız limitörlerini firmamız bünyesinde kaldırıyoruz.

Firmamız bünyesinde alanında dünya devleri olan pipercross, forge motorsport, dimsport, liquemoly, sparco, ngk vb. birçok markanın Türkiye distribütörlüklerini ve bayiliklerini yapmaktayız.
NEDEN BİZ?  

Infinite Chip Tuning olarak, sektörde 8 seneye yakın tecrübemiz ve uygulama yaptığımız 30.000 üstü araçla ve tabi ki 20 ye yakın ildeki bayiliklilerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Merkez şubemizde ise diğer firmalar gibi yurt dışında test edilmiş bu yazılımlar, şaseye göre gibi komik yalanlar yerine aracınızın öncesi sonrası olmak üzere dyno testini gerçekleştiriyoruz ve siz değerli müşterilerimize hayali güçleri değil gerçek güçleri satıyoruz.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 16. Sokak No: 533 Maslak-Sarıyer
0212 328 07 07-0541 510 19 07