Tahincioğlu İnşaat Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkarıyor.  Şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.


Tahincioğlu İnşaat, Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Kayabaşı’nda konut, Bomonti’de konut ve ofis planlayan şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.

roteEmlak Konut ihalesi ile aldıkları Kayabaşı ve İstinye projeleri için hazırlık yaptıklarını söyleyen Tahincioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu,  İstinye’deki 158 dönümlük arsa için hiçbir plan değişikliği istemeyeceklerinin altını çizdi.

Emirgan Korusu’na komşu proje  hakkında konuşan Özcan Tahincioğlu, “Uzun süre kalımlara yönelik apart otel yapacağız. Arsa için hiçbir plan değişikliği istemedik ve istemeyeceğiz. Bölgede az katlı yapılar olacak. Arsa korunun içinde değil, koruya komşu ve içinde hiç yeşil yok. Biz bu proje ile 60 dönümlük bir yeşil alan da yaratacağız” dedi.

Tahincioğlu, Emlak Konut’un İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu 158 dönüm arsası için yaptığı ihaleyi kazanmıştı. Şirket satış toplam geliri olarak 3.6 milyar lira teklif etmiş, Emlak Konut’a da 1.8 milyar arsa payı taahhüt etmişti.