Sarıyer’in bağımsız ve tarafsız sesi Sarıyer Posta, 10’uncu yılını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü, gazete personeliyle birlikte kutladı.

Sarıyer’de 10 yıldır istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdüren Sarıyer Posta Gazetesi, 10’uncu yaşını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu ve personeliyle birlikte kutladı.
“ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Sarıyer Posta’nın kuruluş yıldönümünün, Çalışan Gazeteciler Günü ile aynı günlere denk gelmesinin özel bir anlam taşıdığını dile getiren İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu, “Geçtiğimiz günlerde gazetemizin 10’uncu yaşını, kurulduğu günden bu yana birlikte yol aldığımız Akademi Ajans ile birlikte kutlamıştık. Şimdi de bu mutluluğu personelimizle birlikte paylaşıyoruz. Bugün aynı zamanda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Büyük bir özveriyle çalışan ekibimizle birlikte Sarıyer ve Sarıyerlilere dair ne varsa sayfalarımıza taşıyoruz, gündem belirliyoruz. Başta Sarıyer Posta Gazetesi’nin değerli çalışanları olmak üzere; en zor şartlarda dahi halkın haber alma özgürlüğü için canını dişine takan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.