Zekeriyaköy’de huzur, sükunet ve asaleti bir arada yaşatan elit konseptiyle akıllarda yer edinen Antilop Brasserie; güler yüzlü personeli, kaliteli servisi ve sunumlarıyla misafirlerini cezbediyor.

İstanbul’un yoğun temposundan biraz olsun kurtulmak isteyen, sükuneti ve damak zevkini önemseyen insanların tercih ettiği Antilop; geniş menülü zengin kahvaltısı, bölgede odun ateşinde pişen ilk ve tek pizzası, yerli ve yabancı içki çeşitleriyle damak zevkine önem verenlerin adresi. Antilop’un menüsünde İtalyan ağırlıklı olmak üzere dünya mutfağının en lezzetli örnekleri yer alıyor. Günün her saati keyifle vakit geçirebileceğiniz bir mekan olan Antilop, misafirlerine evlerindeki samimi ortam ve sıcaklığı hissettiriyor.
KİTAPLAR ARASINDA HARİKA ORTAM

Eskiden kitap evi olan bu yer, uzun yıllardır kafe olarak hizmet veriyor. Ancak burada, kitap evi döneminden kalma bir alışkanlıkla misafirler hem çaylarını, kahvelerini, şaraplarını yudumluyor hem de Türk ve dünya edebiyatının başyapıtlarını okuyor. Sizleri, dilerseniz kitapların dostluğu ve sözcükleriyle bir araya getiren Antilop, dilerseniz de sevdiklerinizle geçireceğiniz harika bir ortam sunuyor.
AKILLARDA İZ BIRAKIYOR

Antilop Brasserie, başta Türk ve İtalyan lezzetleri olmak üzere dünya mutfağının birbirinden özel yemekleri, alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin sunulduğu huzur veren konseptiyle kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez durağı. Bu özel mekan; loş ışıklarla bezeli ambiyansı ve birbirinden değerli bestecilerin eserlerinden oluşan fon müzikleriyle de akıllarda iz bırakıyor.
ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL OYUN ALANI

Yemekli ve yemeksiz toplantılara ve davetlere de ev sahipliği yapan Antilop’ta çocuklar da ihmal edilmiyor. Miniklerin de düşünüldüğü bu özel mekanda, siz sevdiklerinizle zaman geçirirken; çocuklarınız, kendilerine ayrılmış oyun alanında doyasıya eğleniyor.

Garanti Koza Çarşı 1. Blok No:6 Zekeriyaköy-Sarıyer
0212 202 95 75