17 yıldır kuaförlük mesleğini sürdüren Ayhan Bozkurt işini adeta aşkla yapıyor. Müşterileri tarafından oldukça sevilen Bozkurt’a Romanya’dan bile müşteri geliyor.
2000 yılında babasının isteği üzerine başladığı kuaförlük mesleğini kısa sürede seven ve işini büyük titizlikle yapan Ayhan Bozkurt, saç kesmeyi çok sevdiğini söyledi. Mesleğini anlatırken gözlerinin içi parlayan Bozkurt, ilk kuaför dükkânını Rumalikavağı’nda açtığını ve küçük bir yer olduğu için hedeflerini büyüterek Sarıyer’e geldiğini belirtti.

MÜŞTERİM DEĞİL MİSAFİRLERİM

Kısa sürede Sarıyer’in bilinen ve sevilen erkek kuaförleri arasına giren Ayhan Bozkurt, müşterilerini müşteri olarak değil de misafir olarak gördüğünü, onlarla dostane ve samimi bir ilişki kurduğunu ifade etti. Bozkurt, dükkânına gelenleri evinde olduğu gibi rahat hissetmelerini sağlamaya çalıştığının da altını çizdi.

KADINLARADA HİZMET ETMEYİ PLANLIYOR

Çevresindeki insanlar tarafından oldukça sevilen genç kuaföre, ilgi oldukça büyük. Gelen müşterilerinden aldığı övgü ise genç kuaför Ayhan Bozkurt’un hoşuna gidiyor, çalışma şevkini arttırıyor.  Erkek bakımı üzerine hizmet veren Bozkurt, ileride kadın kuaförlüğü alanında da hizmet vermeyi hedefliyor.

HEDEFLERİM BÜYÜK

Yetenekli kuaför, Fransa’da kuaförlük üzerine eğitim veren bir akademiye gidip ders almayı planlıyor. Fransa’dan alacağı 45 günlük eğitim sonrası daha büyük bir yer açacağını söyleyen Bozkurt, “Hedeflerim büyük. Kısa sürede verdiğim kaliteli hizmetten dolayı sevildim Sarıyer’de... İleride daha büyük bir yer açarak daha fazla insana hizmet vermeyi hedefliyorum” dedi.

HER YERDEN MÜŞTERİM VAR

Müşterilerinin sadece Sarıyer’den gelmediğini belirten Bozkurt, “Müşterilerim sadece Sarıyer’den gelmiyor. Tuzla’dan çevre ilçelerden hatta Romanya’dan bile müşterim var. Bir müftü müşterim vardı, Romanya’ya tayin oldu. Romanya’dan aylık izinle gelip tıraş oluyor ve tekrar Romanya’ya dönüyor.” diye konuştu.

 

Sarıyer Merkez Mah. Sefir Sk No:22/D Sarıyer (Eski kaymakamlık karşısı)

GSM: 05374609842