Sarıyer’de 18 yıldır hizmet veren Gaziantep Ocakbaşı’nın ikinci şubesi olarak açılan Gaziantep Et Dünyası; yılların ispat ettiği kaliteli lezzeti ve yeni konseptiyle misafirlerini bekliyor.

Türkiye’nin lezzet başkenti Gaziantep’in eşsiz mutfağını, 18 yıldır Sarıyer Hacıosman’da temsil eden Gaziantep Ocakbaşı, ikinci şubesi Gaziantep Et Dünyası’nı hizmete açtı. Murat Metin Bozdemir ve Kemal Potur ortaklığında açılan Gaziantep Et Dünyası, adını aldığı Gaziantep’in meşhur lezzetlerini yeni bir konseptle sunuyor.

Bozdemir: Kalite ve lezzet bir arada

Gaziantep Ocakbaşı olarak 2000 yılından bu yana Sarıyer Hacıosman’da hizmet verdiklerini kaydeden Murat Metin Bozdemir, “18 yıldır Sarıyerlilerin damak zevklerine hitap ederek, kalite ve lezzeti bir arada sunduk. Şimdi Kemal Bey ile birlikte ikinci şubemiz olan Gaziantep Et Dünyası’nı faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki şubemiz de Hacıosman’da, aynı konumda, yan yana hizmet veriyor. Bunun misafirlerimiz için büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. Zaten onlardan aldığımız talep doğrultusunda Gaziantep Et Dünyası’nı hayata geçirdik” dedi.

“48 yıllık tecrübenin temsilcisiyim”

Sarıyer ve çevresinde ocakbaşı konseptinde pek çok restoran olduğunu belirten Bozdemir, “Hacıosman’da steakhause konseptinde hizmet veren ilk mekanı biz faaliyete geçirdik. Bizler steakhouse ismini kullanmayı tercih etmiyoruz, buna et dünyası diyoruz. Gaziantep Et Dünyası ile bölgeye yeni bir hareket kazandırdık. Ben baba mesleğini devam ettiriyorum. Bundan başka da bir işim olmadı. Babamdan gelen 48 yıllık tecrübe ve birikimin temsilcisiyim. Ondan öğrendiğimiz meslek terbiyesi neticesinde müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Kalite anlayışımızdan asla ödün vermeyerek, daima takdirini kazandığımız müşterilerimiz için ikinci şubemizi açtık. Bugün bunun gururunu hissediyoruz” diye konuştu.

“Gaziantep bir gastronomi şehridir”

Gaziantep’in bir gastronomi şehri olduğunu vurgulayan Murat Metin Bozdemir, şunları söyledi: “Biz Gaziantep mutfağını Sarıyer’e getirdik. Dönerimiz çok farklı bir lezzete sahip. Odun ateşinde pişen közde döner olarak; kıyma değil, tamamı etten oluşuyor. Ürünlerimizi Balıkesir ve Afyonkarahisar’dan alıyoruz. Hayvanlar doğal ortamlarında, yaylalarda yetiştiği için etleri oldukça lezzetli. Bir ete tat veren unsurlardan biri de soslardır. Çok tecrübeli ustalar ile çalışıyoruz. Etin kalitesi ve sosların lezzeti birleşince misafirlerimizin damak tadına hitap eden çok güzel ürünler ortaya çıkıyor.”

Potur: Gaziantep usulü kahvaltılarımız olacak

Gaziantep Et Dünyası’nın, diğer mekanlardan ayrılan kendine has lezzetlere ev sahipliği yaptığını dile getiren Kemal Potur, “Murat Bey, bu işte çok tecrübeli bir arkadaşımız. Onun deneyiminden yola çıkarak Gaziantep Et Dünyası’nı faaliyete geçirdik. Mekanımız açık ve kapalı alanlarıyla toplam 120 kişiye hizmet veriyor. Gaziantep mutfağının en güzel lezzetlerini sunuyoruz. Dönerimiz, köftelerimiz, çorbalarımız, zeytinyağlılarımız, mezelerimiz ve içeceklerimiz var. İsteyen misafirlerimiz için hamburger çeşitlerimiz bulunuyor. Vejetaryenler müşterilerimize hitap eden menü seçeneklerimiz de var. Kısa bir süre sonra Gaziantep usulü sabah kahvaltıyla hizmet vereceğiz. Hafta içi ve hafta sonu sabah 8’den öğlen 13’e kadar kahvaltı servisimiz olacak” ifadelerini kullandı.

“Titizliğe ve hijyene çok önem veriyoruz

Mekanı özel kılan unsurlardan birinin et işleme ve et pişirme tekniği olduğunun altını çizen Kemal Potur, “Tüm bunların yanında titizliğe ve hijyene çok önem veriyoruz. Mekanımız gece yarısına kadar hizmet veriyor. Gaziantep Et Dünyası’nı açtığımız için büyük bir heyecan duyuyoruz. Gururu ve mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Elimizden geleni yaptık. Biz burada her detayı birinci sınıf oluşturduk. Ancak her kesime her bütçeye hitap ediyoruz. İnşallah müşterilerimiz beğenecektir” dedi.

Bozdemir’den tüm Sarıyerlilere davet

Tüm Sarıyerlileri yeni mekanları Gaziantep Dünyası’na davet eden Murat Metin Bozdemir, “Memleketimizin özgün mutfağı, benzersiz tatlarını en iyi şekilde temsil ediyoruz. Burada lezzetli ve keyifli bir zaman için gelen misafirlerimizi mekanımızda görmekten büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Aradığınız şey; farklı bir lezzet, eşsiz damak tadı, nezih bir ortam ve huzurlu bir mekan yılların ispat ettiği kalite ve güler yüzlü hizmetle sizleri bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Arabayolu Cad. Volkan Sk. No:1 Hacıosman/Sarıyer
0212 212 12 60-61

0530 946 12 60