Yetenekli müzisyenlerden oluşan başarılı ekibi, özgün konsepti ve lezzetleriyle Zamansız Cafe&Bar, kısa sürede Sarıyer eğlence yaşamının en renkli mekanlarından biri haline geldi. Zamansız Cafe&Bar’a gelen insanların, kendilerini ev rahatlığında hissettiklerini belirten işletmeci Serkan Özkalaycı, “Samimi hizmetimiz ve uygun fiyat politikamızla adımız, Sarıyer’in dışında da duyuldu. Beykoz’dan Florya’ya kadar mekanımıza gelen misafirlerimiz var. Biz Sarıyer’de eğlence pahalıdır izlenimi uyandırmıyoruz. İlçemizde yaşayan insanlara, başka semtlere gitmeden Sarıyer’de eğlenmelerini sağlayacak ortamı oluşturuyoruz” dedi.

“Misafirlerimizin taleplerine özen gösteriyoruz”

Zamansız Cafe&Bar’ın yetenekli ve başarılı müzisyenleriyle haftanın 5 günü canlı müzik yaptığını dile getiren Özkalaycı, “Her konsepte her zevke uygun müzik yapabilecek kapasiteye sahibiz. Bizi tercih eden herkese ilgileri dolayısıyla teşekkür ederiz. Buraya gelen insanların bizden talepleri çok önemli ve biz bunları karşılamaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

“Geniş kesimlere hitap ediyoruz”

Mekanlarında doğum günü ve benzeri özel günlerde, yemekli ve yemeksiz programlar hazırladıklarını kaydeden Serkan Özkalaycı, “Burada bazı akşamlar karaoke de yapabiliyoruz. İnsanların samimi bir ortamda arkadaşlarıyla eğlenebileceği bir konsepte sahip olan mekanımız, uygun fiyat politikasıyla da geniş kesimlere hitap ediyor. Burada ayrıca zengin nargile çeşitleri ve 20 farklı lezzetle serpme kahvaltı seçeneğini de müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

“Önemli sanatçılarla görüşüyoruz”

Sarıyer’de kadın müşteri kitlesinin önemli bir yer tuttuğunu belirten Özkalaycı, “Biz bu kitleyi 2 ay gibi bir sürede kazandık. Daha önceleri yüzde 60-70 erkek müşterisi olan mekan, şimdi yüzde 80’i kadın olan müşterilerine hizmet vermeye başladı. Zamansız Cafe&Bar olarak, önemli sanatçılarla görüşüyoruz. Misafirlerimize sürprizlerimiz olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Maden Mah. Kilyos Cad. No:103 Sarıyer
0212 271 41 42