Bankalardan kredi almak, kredi alırken dolaştırdığımız evraklar bazen işin işinden çıkılmaz hal alıyor. Bu kadar uğraşın sonunda kredi alamayanlar, yaşadığı zaman kaybı yaşadığını belirten Ünlü Danışmanlık girişimcisi Nihat Ünlü, "Bize başvuran herkese yardımcı oluyoruz" dedi. 

Kurumsal ya da bireysel kredi çekmek vatandaşlar için bir çileye dönüşüyor. Saatlerce bankada zaman kaybeden vatandaşlar bazen de kredi alamadan evine dönüyor. Büyükdere’de hizmet veren Ünlü Danışmanlık, kredi çekmek isteyenlerin bu sorunlarını ortadan kaldırıyor.

“GENÇLERİMİZE UMUT OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Şirketi vatandaşlara hizmet için açtığını belirten Ünlü Danışmanlık girişimcisi Nihat Ünlü, “İş kurmak isteyen gençlerimize ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza faydalı olmak için yola çıktık. Bize başvuran müşterilerimize kredi çekmeleri için aracı oluyoruz. Amacımız ülkemize faydalı olmak.” diye konuştu.

“BİZE BAŞVURAN HERKESE YARDIMCI OLUYORUZ”

Müşteri profiline değinen Ünlü, “Müşterilerimizi iki gruba ayırabiliriz. Birincisi yoğun çalışma koşullarından dolayı zamanı olmayanlar, bu grupta ki müşterilerimiz iş adamı oldukları için bankada harcayacak zamanları yok, bunun için bize başvuruyorlar. İkinci grup ise bankalar ile sorun yaşayan ve kredi alamayanlar, bu müşterilerimiz ise bankalarda ki kredi limitlerini doldurduğu için kredi alamayanlar. Bize başvuru yapıldığı takdirde biz onlara da yardımcı oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HER BAŞVURUYU ARAŞTIRIYORUZ”

Yaktıkları işin suiistimale açık bir iş olduğunu vurgulayan Ünlü, “Bize başvuranlar arasında dolandırıcılar da oluyor. Dolandırıcılıkta sabıkalı olan bazı vatandaşlar bizim üzerimizden bankaları dolandırmak istiyor. Fakat vatandaşların kimlik bilgilerini findex adlı bankacılık sisteminden tarattırdığımızda kredi notunu görebiliyor ve bu dolandırıcıları eleyebiliyoruz.” dedi.

“KISA SÜRE İÇİNDE SEKTÖRDE ADIMIZI DUYURDUK”

Kısa sürede önemli işler yaptıklarını söyleyen Ünlü, “Şirketimizi kuralı üç ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce müşterimiz var. Ağırlıklı olarak İstanbul olmak üzere günde 25-30 kişi, kredi almak için bize başvuruyor.” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Genç girişimcilere seslenen Ünlü, “Özellikle gençlerimiz, kahve köşelerinde oturmasın, hiçbir şey yapamıyorsa bir ağaç diksin. Gençlerimiz girişimci olmalı ki ülkemizde gelişsin, büyüsün. Ünlü Danışmanlık, iş kurmak isteyen genç girişimcilere her türlü desteği sunmaya hazır.” ifadelerini kullandı.

Büyükdere Mah. Çayırbaşı Cad. No: 131/A Sarıyer

Tel: 0212 218 23 29 - 218 23 22 - 218 47 87