Hacıosman Pilavcısı, Bahçeköy’de açtığı ilk şubesinin ardından Sarıyer ve Beşiktaş’ta faaliyete geçirdiği yeni şubeleriyle hizmet serüveninde emin adımlarla ilerliyor. Sarıyer merkezinde kısa bir süre önce açılan Hacıosman Pilavcısı, kendine has lezzetiyle 7’den 70’e tüm Sarıyerlilerin damak tadına hitap ediyor. Hacıosman Pilavcısı Sarıyer Şubesi’nin işletme sahibi Arzu Özen, İstanbul’un en bilinen lezzet markalarından birini Sarıyerlilerle buluşturduklarını söyledi.

Ev hanımlığından pilavcılığa

Daha önce ev hanımı olduğunu anlatan Özen, ‘Hacıosman Pilavcısı’ olarak ün kazanan Mehmet Karaman vasıtasıyla Sarıyer’de şube açtıklarını belirtti. Kadınların ekonomiye katılmasının önemine vurgu yapan Özen, “Kendi işinin patronu bir kadın olarak ekonomik hayatta yer edinmek çok güzel. Bu süreçte eşimden de büyük destek gördüm. Ben, çalışmayı düşünen tüm kadınlarımızın bir an önce iş hayatına atılmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

“Sarıyerlilerin ilgisinden memnunuz”

Sarıyerlilerin, Hacıosman Pilavcısına gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirten Arzu Özen, “Pilavlarımız, Bahçeköy ve Beşiktaş’taki iki şubemizde olduğu gibi, Pınar Mahallesi’ndeki imalathanemizden geliyor. Sarıyer merkezine paket servisi hizmeti veriyoruz. Misafirlerimizin talebine göre tavuklu, ciğerli, kavurmalı, nohutlu pilav çeşitlerimiz bulunuyor. Bunun yanında çorba, salata, midye dolma ve içli köftemiz var. Ayran, kola, meyve suyu, gazoz, soğuk çay, şalgam gibi içecek seçeneklerimizle hizmet veriyoruz. Tatlı olarak trileçe ve baklavamız var. Baklavamız Gaziantep, trileçemiz Üsküp usulü. Piyasadaki en lezzetli trileçe ve baklava çeşitlerini misafirlerimize sunuyoruz” diye konuştu. Kadın girişimci Arzu Özen, tüm Sarıyerlileri Hacıosman Pilavcısı’na davet ederek sözlerine son verdi.

Sarıyer Merkez Mah. Kekik Sk. No:9 Sarıyer 
0542 641 04 05