İzmir’in ünlü lezzeti kumru sandviçi, orijinal adıyla İzmir Yengen’i, Yeniköy’de açılan Qumru ile İstanbulluların beğenisine sunuldu.

Yeniköy’de kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Qumru, İzmir’in ünlü lezzeti kumru sandviçi, orijinal adıyla İzmir Yengen’i İstanbullularla buluşturdu. Qumru’yu büyük bir enerji ve coşkuyla açtıklarını kaydeden işletmeci Gökmen Yüksel, “Her detayıyla tek tek ilgilenerek beğeninize sunduğumuz İzmir Yengen’in yanında muhteşem ev yapımı burgerler de menümüzde yer alıyor. İzmir’in lezzetlerini seven herkesi mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Tüm malzemeler İzmir’den geliyor


İstanbul’da yaşayan bir İzmirli olarak, İzmir’in gerçek kumru lezzetini İstanbulluların beğenisine sunduklarını anlatan Yüksel, “Tüm malzemeleri İzmir’den gelen ürünlerimizi, sizlerin beğenisine sunuyoruz. Şehrin koşuşturması arasında sizleri, Yeniköy’deki vapur iskelesinde küçücük bir molayla; İzmir’e, Çeşme’ye, Karşıyaka’ya, Göztepe’ye götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da ilk ve tek


İstanbul’da orijinal kumru ekmeği ve orijinal kumru sucuğuyla İzmir Yengen’i yapan tek mekan olduklarını dile getiren Yüksel, “Makedonya göçmenlerinin yaptığı nohut mayalı ve pekmezli kumru ekmeğimiz Alaçatı’dan, Osmanlı usulü fermente edilmiş sarımsaksız sucuklarımız Tire’den, kaşar peynirimiz ise İzmir’den geliyor. İnsanların İzmir’de yediği kumrunun aynısını İstanbul’a getirdik” diye konuştu.

“İstanbul, İzmir yengeni sevdi”


Gökmen Yüksel, kısa bir süre önce hizmete açılmalarına rağmen olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, “Lezzeti oturtmak kolay değil. Kaliteden ödün vermeyen güzel iş yapıyoruz. Gece 02.00’de gelen müşterilerimiz var. İstanbullular gerçek İzmir Yengen’i sevdi. Sarıyer’den Baltalimanı’na, Yeniköy’den Maslak’a kadar paket servisimiz var”

Yeniköy Mah. Köybaşı Cad. No: 65 Sarıyer
0212 223 23 34