Nüktedan kişiliğiyle Büyükdere’nin sevilen simalarından biri olan Mustafa Kılıç tarafından Kilyos’ta hizmete açılan Şarlo’nun Bahçesi, ailecek huzurlu ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak mekanı oluyor.

Büyükdere’nin ‘Şarlo’ lakabıyla tanınan siması Mustafa Kılıç, Kilyos’ta bulunan mekanı Şarlo’nun Bahçesi’nde huzuru, eğlenceyi ve lezzeti bir arada sunuyor. İnsanların kendine özel bir gün ayırarak güzel zamanlar geçirebildiği Şarlo’nun Bahçesi’ni mayıs ayında açtıklarını dile getiren Mustafa Kılıç, “Alakart konseptli mekanımızda et, balık, tavuk çeşitleri, sıcak-soğuk leziz mezeler, zengin kahvaltı menümüz, alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerimiz ve eşsiz nargilelerimizle misafirlerimize hizmet veriyoruz. Piknik alanımızda ise müşterilerimize isteklerine göre ‘kendin pişir kendin ye’ tercihi de sunuyoruz. İnsanlar yazın bahçemizde, kışın kapalı mekanımızdaki şömine başında mutlu zamanlar geçiriyorlar” dedi.
CANLI MÜZİK, DAVETLER, ÖZEL GECELER

Hafta sonları canlı müzik verdikleri mekanda, özel günler ve davetler de düzenlediklerini dile getiren Kılıç, “Mekanımız aileye yönelik bir konseptte. Bahçemiz ve kapalı mekanımızda aile ağırlıklı hizmet veriyoruz. Birçok firmanın, çalışanları için düzenlediği moral geceleri ve şirket yemeklerine de ev sahipliği yapıyoruz. Sporsever müşterilerimiz için canlı maç yayınları veriyoruz. Mekanımızın huzurunu bozabilecek, sorun çıkarabileceğini düşündüğümüz kişileri hiçbir şekilde almıyoruz. Çünkü insanların bir başka kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.  Biz bu hususlara öncelik veren bir müesseseyiz. Ve böyle de olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
‘ŞARLO’NUN ÖYKÜSÜ

Kendisiyle özdeşleşen ‘Şarlo’ lakabının çocukluğundan bu yana söylendiğini belirten Mustafa Kılıç, “Büyükdere’de eskiden lakapsız insan yoktu. 50 yaşındayım. Bizim yaş grubu ve üzerindeki herkesin bir lakabı vardır. Eğlenceli bir kişiliğim var. Belki de Charlie Chaplin’in meşhur Şarlo karakteriyle bir bağ kurup verdiler. Dostlarımla olan ilişkilerim gibi Şarlo’nun Bahçesi’ne gelen insanlarla da aynı şekilde eğlenceli, esprili sohbetlerimiz oluyor. Onları müşteri değil misafir gözüyle bakıyor ve ağırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Uskumruköy Mevkii Kilyos Cad. No:301/A Sarıyer
0535 403 53 25