Garaj Organizasyon tarafından geleneksel hale gelen ve her yıl ilginin giderek arttığı ‘İstanbul İkinci El Festivali’ başladı. 2-3 Haziran tarihleri arasında Kilyos Yeşilçiftlik’te gerçekleşti.

Kilyos Yeşilçiftlik Restoran’da ‘Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol!’sloganıyla Garaj Organizasyon tarafından bu yıl 10. düzenlenen Festival iki gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Yardım kuruluşlarına destekte bulunulacak

10. kez düzenlenen ‘İstanbul İkinci El Festivali’nde 2. el aksesuar, giyim, el sanatları ve antika satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelirin bir kısmının yardım kuruluşlarına aktarılacağı belirtildi. 250 standın açıldığı organizasyonda çeşitli animasyonlar ile renkli anlar yaşandı.

Doğa ile iç içe alışveriş ve eğlence

Geçtiğimiz yıllarda on binlerce kişinin katılımıyla renklenen festival bu yıl 10.su, TV360 ve Best FM’in medya sponsorluğunda bu yıl da gerçekleşti. Haftasonu başlayan festivalde ziyaretçiler, iki gün boyunca ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkânı yakaladı ve aileleriyle birlikte doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Ziyaretçiler eğlenceli dakikalar yaşadı

 Renkli görüntülerin sergilendiği etkinlikte vatandaşlar yaptıkları alışverişin yanı sıra eğlence dolu anlar  da yaşadı. Platform üzerinde çalan müziğe eşlik eden grubunun performansı izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Festival alışveriş tutkunları akımına uğradı

Kilyos Yeşilçiftlik'te düzenlenen festivalde, var olan ürünlerin tekrar değerlendirilmesine katkı sağlanıyor. Antikadan, el tasarım ürünlerine, giyimden ayakkabıya, kitaptan, takı malzemelerine, oyuncaktan, video ve konsol oyunlarına kadar çok sayıda ikinci el ürün bulunan festivalle ilgi oldukça yoğundu.