Sarıyer Maden’in efsane restoranı Av Balık Restaurant, başarılı işletmeci Kenan Yıldız tarafından yeniden açıldı. 6 yılın ardından müdavimlerinin hizmetine giren mekan; lezzetleri, manzarası ve sükunetiyle huzur veriyor.

Kapalı geçen 6 yılın ardından 2018 Ocak ayında başarılı işletmeci Kenan Yıldız tarafından açılan Av Balık Restaurant, yeniden hizmete sunuldu. Efsane mekan, balık başta olmak üzere; kırmızı etten tavuğa, sıcak mezeden soğuk mezeye kadar çeşitli lezzetleriyle Sarıyerlilerin büyük ilgisini çekiyor.

Yıldız: İşin temelinden yetiştim


Restoran işletmeciliğinin temelinden yetiştiğini anlatan restoran sahibi Kenan Yıldız, Ardahan’da doğup büyüdükten sonra İstanbul’a yerleştim. Burada mesleğe komi olarak başladım. İlerleyen yıllarda ilk restoranımız Mer Balık’ı faaliyete geçirdik. Daha sonra Paella Balık’ı hizmete açtık. 2017 yazında Balıkesir Avşa’da Rıhtım Ada Restaurant’ı açarak İstanbul dışında da hizmet vermeye başladık. Son olarak 2018 yılbaşında Sarıyer’in efsane restoranı Av Balık Restaurant’ı yeniden açarak hizmet serüvenimize davam ediyoruz. Şükürler olsun çalışma, azim ve inanç bizi bugünlere getirdi” dedi.

“Gösterilen ilgiden çok memnunuz”


İnsanların Av Balık Restaurant’ın tekrardan açılmasına çok sevindiğini belirten Yıldız, “Gösterilen ilgiden çok memnunuz. Bundan dolayı müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Burası sakin ortamı, manzarası, şöminesiyle, huzur dolu bir yer” ifadelerini kullandı.

Koç Üniversitesi Yolu No:5 Rumeli Feneri Kavşağı Sarıyer
www.avrestaurant.com
0212 342 28 26