Dansın insanlar için sosyal ve sportif bir ihtiyaç olduğunu düşünerek 2013’ten bu yana Maslak’ta hizmet veren ODA DANS, dansı sevdirmeye devam ediyor. Hip – hop, break dance, modern dans, kids - teen (Çocuk), düğün, sosyal latin danslar gibi birçok branşta hizmet verilen Dans Atölyesi, haftanın farklı günleri ve seviyelere göre farklı branşlarda uzman eğitmenler eşliğinde kurslar veriliyor.
posta 2“Gençlere ve gelecek nesillere bu kültürel mirası aktarmak için varız”, diyen ve bunun için çalıştıklarını belirten koreograf ve dansçı Ozan Aydemir, profesyonel anlamda hizmet verdiklerini belirterek şunları söyledi. “Yenilikçi, sosyal iletişimi kuvvetli, kollektif çalışmalara uyum sağlayabilen, dansa sportif ve sanatsal bir bileşen olarak bakabilen, alanlarında doğru eğitim ve bilgi ile donatılmış öğrenci, dansçı, dans eğitmeni ve koreograflar yetiştiriyoruz” dedi.

Günümüzde, dansın zihni ve bedeni yenilemenin en eğlenceli yolu olduğunu vurgulayan Aydemir, “Dans etmenin yaşı, cinsiyeti yoktur. Çünkü dans bir yerde terapi bir yerde kalori yakmanın en kolay yolu. İçinde bulunduğumuz günlerde stüdyomuza gelen birçok kişinin dans ederek kendini rahatlatması ve aşama kaydetmesi bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığımızın farkına varmamızı sağlıyor” dedi.

[caption id="attachment_34881" align="alignleft" width="300"]DCIM175GOPRO DCIM175GOPRO[/caption]

 Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi No: 253 Maslak

Tel: 0532 430 94 94

www.odadans.com