Geçmişten gelen tecrübe ve birikimiyle güvenilirliğini ve kalitesini sürdüren Efe Danışmanlık Hizmetleri, referans usulüyle çalışıyor. İlk hedef olarak müşteri memnuniyetini belirleyen firma; bebek hemşireliği, hasta bakımı ve hemşirelik hizmetleri, çocuk bakımı, temizlik elemanı, villa ve çiftlik elemanları, sekreter, yönetici asistanı, deneyimli şoför alanlarında uzmanlaşan personelleri ailelerle buluşturuyor. 

Sincan: Yardım almakta büyük fayda var

Evde personel çalıştıracak her ailenin bir danışmanı olması gerektiğini ifade eden Efe Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Ayşe Ebru Sincan, “Bir işverenseniz, şirket çalışanını çok daha kolay bulursunuz. Ancak özel hayatınızın ve ailenizin içine bir çalışan alacaksanız, bilinen ve güvenilen bir danışmanlık şirketinden yardım almakta büyük fayda var” dedi.

“Bizim kriterlerimiz var”

Yabancıların Türkiye’de legal veya illegal şekilde çalıştığını belirten Sincan, “Bizim kriterlerimiz var. Kesinlikle legal olan yabancı personelle çalışıyoruz. Yani mutlaka oturma ve çalışma izni olması, referanslı olması, öz geçmişinde bir evde uzun yıllar çalışmış olması gerekiyor. Ülkemize yeni gelmiş bir personelle çalışmıyoruz. Çünkü ne olduğunu, kim olduğunu bilemiyoruz” diye konuştu.

“Merdiven altı hizmetten uzak durun”

ALS hastalarına ve trakeostomiyle beslenen hastalara da hizmet verdiklerini dile getiren Ayşe Ebru Sincan, “Birçok yabancı, elinde diplomasıyla Türkiye’ye hemşire olarak geliyor. Ancak diploma denkliği veya deneyimi yok. Kimisi de trakeostomi bilmiyor, ‘Gösterirlerse yaparım’ diyor. Oysa bu çok ciddi bir işlem. Hastanın balgamı 1 dakika içinde alınmazsa boğularak ölüm gerçekleşiyor. Bunun sorumluluğunu kimse alamaz. İnsanlar bu alanda merdiven altı hizmet veren yerlerden uzak durmalılar” dedi.

7 gün 24 saat ulaşılabilirlik

Efe Danışmanlık Hizmetleri, ağırlıklı olarak aileler için faaliyet gösteriyor. Holding patronları ve şirketlerin üst düzey yöneticilerinin evlerinde çalışacak güvenilir ve uzman personel temin ediyor. Müşterilerinin beklentilerine yanıt verebilmek için 7/24 çalıştıklarını kaydeden Sincan, “Normalde hafta sonları tatiliz. Ancak bizim için telefon, vücudumuzun bir uzvu haline geldi. Müşterilerimizle günün her saati iletişim halindeyiz” şeklinde konuştu.

“Kurulduğumuz günden beri çalıştığımız aileler var”

“Biz doğru aileleri doğru personeli karşılaştırıp, uzun süre çalışmalarının taraftarıyız” ifadesini kullanan Sincan, kuruldukları günden bu yana danışmanlık hizmeti sundukları aileler olduğunu söyledi. Ebru Hanım, “Bir müşterimiz bizimle 14 senedir devam ediyorsa, tüm yakınları bizden personel alıyorsa, demek ki doğru yoldayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Boğaziçi Sitesi B-14 Blok Kat:1 Daire:1 İstinye-Sarıyer 
0212 277 12 94 – 0537 558 27 23 - 0533 136 80 29