2016 yılından bu yana Sarıyer’in benzersiz yeşili ve mavisi eşliğinde faaliyet gösteren Boğaz Kır; kır düğünü, nişan, kına gecesi, İslami düğün, mezuniyet töreni, doğum günü partisi, baby shower ve kurumsal etkinliklerde hizmet veriyor. İnsanların Boğaz Kır’daki manzara ve ortamı çok sevdiklerini belirten işletme sahibi Ahmet Şahin, “Manzaramızın güzelliğinin yanında hizmetimiz de özel olunca kalite ortaya çıkıyor. Sadece müşterilerimiz değil, yoldan tesadüfen geçen insanlar bile durup fotoğraf çektiriyorlar. Onlara bir kahve ikram edip sohbet ediyoruz” diye konuştu.

En ince ayrıntısına kadar her şey düşünülüyor

Organizasyon üzerine uzun yıllardır hizmet verdiklerini dile getiren Şahin, “İnsanların ömürlerindeki en özel günlerine şahitlik ediyoruz. En ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünerek unutulmaz bir gün geçirmelerini istiyoruz. Onlar da bu hizmeti takdir ediyorlar. Çiftlerimizin düğün sonrasındaki memnuniyetini ve mutluluğunu gördükten sonra, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Huzurlu bir düğün için

Boğaz Kır Organizasyon, düğün salonlarının kapalı atmosferini tercih etmeyen çiftleri alıp; masmavi manzara ve onu tamamlayan yeşillikler içinde, huzurlu bir düğün vaat ediyor. Müşterilerine yapamayacakları hiçbir hizmetin sözünü vermediklerini anlatan Boğaz Kır Organizasyon Müdürü Keziban Bay, “Programımız, müşterilerimizle neyi kararlaştırdıysak sonuna kadar o akışta devam ediyor. Diğer düğün salonlarının aksine verdiğimiz fiyatlar dışında, düğün günü ekstra fiyatlar talep etmiyoruz. Misafirler için ücretsiz vale hizmeti de veriyoruz” dedi.

Şahin: Müzik, yemek ve orkestra bize ait

Müzik, yemek ve orkestra hizmetinin kendileri tarafından verildiğini belirten Ahmet Şahin, “İsteğe göre keman, kemençe gibi enstrüman çalan müzisyenler de getirebiliyoruz. Bazı müşterilerimiz yemekli bazıları kokteyli organizasyon tercih ediyorlar. Her iki durumda da sunum hizmetini kendi personelimiz veriyor. Mekanımız kokteyli olarak 1000, yemekli organizasyonda 750 kişi ağırlıyor. Kapalı mekanımızın kapasitesi ise kokteyli 260, yemekli 200 kişiden oluşuyor” şeklinde konuştu.

Hayalden gerçeğe...

Özellikle genç kızların hayallerini süsleyen kır düğünü, Boğaz Kır Organizasyon kalitesiyle gerçek oluyor. Çiftler, İstanbul Boğazı’nın görkemli manzarası ve yeşilin tevazusu eşliğinde gerçek birer masal kahramanına dönüşüyor. Boğaz Kır Organizasyon’un Sarıyer kadar çevre ilçelerden de ilgi gördüğünü dile getiren Keziban Bay, şunları söyledi: “Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy, Ayazağa, Kemerburgaz, Yenibosna ve Esenler gibi İstanbul’un muhtelif ilçe ve semtlerinden gelerek, özel günlerini Boğaz Kır Organizasyon’da kutlayan müşterilerimiz var.”

Sarıyerlilere özel indirim

Boğaz Kır Organizasyon fiyatlarının piyasa standardının altında olduğunu vurgulayan işletme sahibi Şahin, “Buna ilaveten Sarıyerli müşterilerimize özel indirim uyguluyoruz. İnsanlar mekanımıza geldiklerinde daha yüksek bir rakamla karşılaşacaklarını düşünüyorlar. Ancak fiyatlarımız tam tersine daha uygun. Fiyatlar 7 bin liradan başlıyor; hafta içi, hafta sonu, gündüz, gece, yemekli, kokteylli tercihlerine göre 35 bin liraya kadar devam ediyor” dedi.

“2019 için şimdiden talep almaya başladık”

“Boğaz Kır Organizasyon, 2018 sezonu girmeden 2019 düğünleri için dahi talep almaya başladı” ifadesini kullanan Ahmet Şahin, şöyle devam etti: “Önümüzdeki yıl düğün veya sünnet programı planlayan müşterilerimiz bu yıl sözleşme yaptıkları takdirde 2018 fiyatları üzerinden ödeme gerçekleştirecekler. Biz, diğer firmaların aksine sözleşme hangi yıl yapılırsa fiyatı da o yıla göre belirliyoruz.”

Şahin: İftar programları düzenleyeceğiz

Ramazan ayında iftar programları düzenlemeyi planladıklarını kaydeden işletme sahibi Ahmet Şahin, “İnsanlar oruçlarını güzel manzaramızda huzur veren müzik ve birbirinden özel lezzetler eşliğinde açacaklar. Havanın da ısınmasıyla belki de sahura kadar mekanımızdan ayrılmak istemeyecekler” dedi.

Bay: Çiftler arasında trend, kır düğünü

Hem evlenecek çiftler hem de sünnet düğünü yapacak aileler arasında trendin kır düğünü olduğunu belirten müdür Keziban Bay, “İnsanlar açık havada ferah bir şekilde eğlenmeyi seviyorlar. Sigara kullananlar için de büyük kolaylık oluyor. Burada palyaçolar çocukları ayrı bir bölümde eğlendiriyorlar. Düğün esnasında kargaşa yaşanmıyor. Çiftlerimiz için kır düğünüyle ilgili en önemli soru ‘O gün yağmur veya fırtına olur mu?’ Biz bu gibi durumlarda önlemimizi brandalarla alıyoruz. Ne düğün sahipleri ne de misafirler herhangi bir zorluk yaşamıyorlar” diye konuştu.

“Evlilik teklifi için özel organizasyon yaptık”

Müşterilerinden gelen talep doğrultusunda her türlü organizasyonu gerçekleştirebileceklerini anlatan Bay, sözlerine şöyle son verdi: “Bir müşterimiz burada sevgilisine evlilik teklifi yapmak istediğini söyledi. Biz de buna uygun bir konsept oluşturduk. Mekanımızın süslemesini, mumları ve ışıklandırmaları tamamladık. Özel bir yemek hazırladık. Müşterimiz, dron çekimleriyle beraber evlilik teklifini yaptı. Kız için tarif edilemeyecek kadar harika anlardı. Her ikisinin de mutluluğuna bu şekilde ortak olmak çok güzeldi.”

Maden Mahallesi, Boğaziçi Cad. No:7 Sarıyer 
0212 218 21 80 – 0531 297 40 40