Kehan Çanta; iş yaşamından çarşı pazara, özel günlerden seyahatlere kadar her ortamda kadınların vazgeçilmezi olan çanta çeşitlerini Sarıyer’e getirdi. Sektörde 27 yıllık deneyime sahip olduklarını ve ilçede 1 seneyi geride bıraktıklarını belirten işletmeci Abbas Altunbaş, “İmalattan halka satış modeliyle Sarıyerli hanımlara, piyasada çok daha pahalıya alabilecekleri çanta çeşitlerini hesaplı ve kaliteli bir şekilde sunuyoruz. Kadınların her ortamda ve her koşulda ihtiyaç duyulabilecek farklı çanta modellerini Sarıyer’e taşıdık” dedi.

Aradığınız her modeli bulmak mümkün

Alanında çok zengin bir ürün çeşitliliğine sahip olan Kehan Çanta’da;  her türden bayan çantası, seyahat çantaları, valiz, bavul, cüzdan, erkeklerin kullandığı spor çantalar ve kemerler yer alıyor. İşletmelerinde hem kendi ürünlerini hem de diğer markaların ürünlerini sattıklarını belirten Abbas Altunbaş, “Suni veya deri her türden çanta vitrinimizde bulunuyor. Fabrika sahibine de işçisine de çantamız var. Özel siparişler alıyoruz. İsteğe göre çanta yapıyoruz. Müşteri modeli veriyor, biz üretiyoruz ya da talep ettiği o özel ürünü kısa zaman içinde getirtiyoruz. Biz ürünümüz konusunda müşterimizin, satana kadar değil atana kadar yanındayız. Dolayısıyla tüm ürünlerimizin kalitesinin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Altunbaş: Modayı çok iyi okuyoruz

Sarıyerli hanımlar, modayı yakından takip eden Kehan Çanta’da istedikleri tüm modellere ulaşabiliyorlar. Uzun yıllara dayanan tecrübeleriyle sezonun öne çıkan çanta modellerini çok iyi bildiklerini belirten Altunbaş, şöyle devam etti: “Çanta, kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar. Kaliteli üretimleri ve çeşitlilikleri ile hanımların yaşamını hem kolaylaştırıyor hem de şıklığın bir parçası olarak görünümlerini tamamlıyor. Müşterilerimiz henüz talep etmeden, onların beğeneceği çantaları raflarımızda yer veriyoruz. Modayı çok iyi okuyoruz.”

“Popüler ve kullanışlı çantalar sunuyoruz”

“Her kadının dolabında olması gereken çanta modelleri kuşkusuz bulunuyor. Ancak bu çantalar hangileri? İşte bunları modayı yakından takip ederseniz bilirsiniz. Biz de bu şekilde müşterilerimize en popüler ve kullanışlı çantaları sunmaya gayret gösteriyoruz” diyen İşletmeci Abbas Altunbaş, alınan çantanın ne sıklıkla kullanılabileceği ve sahip olunan stille uyumu gibi iki önemli konuda hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Altunbaş, “Hanımlar, güzel makyaj ve uygun kombinle bu çantaları rahatlıkla kullanabilir” dedi.

“Herkesi mekanımıza bekliyoruz”

İşletmeci Altunbaş, Kehan Çanta’da ünlü tasarımcıların ve markaların ürünlerine yer verdiklerini anlatarak, sözlerine şöyle son verdi: “Kendi üretimimiz olan çantalarla da Sarıyerli kadınlara geniş seçenek olanağı sunuyoruz. Müşterilerimiz, farklı tarz ve tonlarla beraber zengin çeşitlilik içerisinde tüm renkleri, Kehan Çanta’da bulabiliyorlar. Rahatlık ve şıklığı aynı ölçüde önem veren herkesi mekanımıza bekliyoruz.”

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 18/1 Sarıyer
0533 335 16 00