uğur an

Maslak Atatük Oto sanayinde 25 yıllık tecrübesiyle hizmet eden Auto Elektronik Center, tüm araçların elektronik aksamlarında çözüm ortağı.

Yılların bilgi ve birikimi ile müşterine uygun koşullarda çözümler sağlayan Uğur An, ilk önce müşteri memnuniyetini esas aldığını belirterek şunları söyledi. "Birçok araç sürücüsünün, araç üzerinde bulunan elektronik aksamlardan dolayı yanlış yönlendirildiğini ve bu yüzden ciddi paralar harcadığını belirterek mutlaka arıza tespitlerinde sürücülerin araçlarının başında durması gerekiyor."Dedi.

Auto Elektronik Center bünyesinde ecu beyin, otomatik şanzıman beyni, abs, airbeg, digital gösterge, proglama ve tamiri, cip tunik performans arttırımı, partikül filtre iptali ve egr iptali olmak üzere olmak üzere birçok konuda hizmet verdiklerini belirten Uğur An, aynı zamanda ücretiz araç tespiti yaptıklarını söyledi.

Oto Beyin Nedir?

ECU, tüm motor yönetimi ve kontrollerden sorumludur, ve motorun çalışma şartlarını sürekli olarak denetler, parametreleri hesaplar ve sürekli olarak değişkenleri ayarlar. Tüm bu ayarlamalar, motorun yükü, devri, çevre değişkenleri (hava sıcaklığı, hava yoğunluğu, motor sıcaklığı, barometrik basınç vs…) göz önüne alınarak bir saniye içerisinde yüzlerce kez gerçekleşir. Tüm bu ölçümler, basınç, sıcaklık, devir, hız, hava yoğunluğu vs…gibi değişkenlerin, milyarda bir sapma ile, motor içinde bulunan yüzlerce sensör tarafından yapılması ile mümkün olmaktadır…

Oto Beyin Arızaları

Beyine su girmesi sonucu oluşan arızalar, Haberleşme ünitesinin bozulması, Ateşleme ünitesinin bozulması,
Aracın genelinde oluşan bir elektrik kaçağının beyini bozması.. gibi başlıca sorunlar

Beyin Tamiri

Araba beyin tamiri otomobillerde çok kritik ve önemli bir husustur. Yanlış yapılması halinde arabanızı tamamen bozarak tamir edilmeyecek hale getirebilir. Onun için tecrübeli, isini bilen ellerde olması verilecek en önemli kararlardan birisidir.

 

Ataürk Oto Sanayi 2. Kısım 23 Sokak No:800 Maslak

Tel: 0212 276 70 60 Gsm: 0532 315 94 74- 0536 666 88 88