Yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte gelen nişan, kına, düğün organizasyonları, çocuğunuza onu çok mutlu edecek bir doğum günü, doğumunu dört gözle beklediğiniz bebeğiniz için karşılama partisi ve aklınıza gelebilecek her türlü organizasyon için; yaratıcılıklarına, samimiyetlerine, bilgi, tecrübe ve zevklerine rahatlıkla güvenebileceğiniz bir ekip olan Değerli Anlar, tüm bu özel günlerinizi unutulmaz kılmak için yanınızda. 


2002 yılında Roof Reklam ve Organizasyon olarak reklam sektörüne adım atan ekip, “indoor” ve “outdoor” reklamcılık, televizyon programlarına sahne, dekor tasarım - uygulama ve fuar organizasyonları yaparak sektörde önemli bir yer edindi. Sahip oldukları tüm bilgi ve birikimi yakın çevreleriyle paylaşmak ve Sarıyer’de insanların hizmetine sunmak isteyen ekip "Değerli Anlar" organizasyon firması ile yola çıktı. Sarıyer’in merkezinde konumlanan ofis ve showroomları ile size en iyi hizmeti en yakından vermeyi hedefleyen ikili tüm detayları incelikle düşünüyor, tasarlıyor ve hayata geçiriyor.

Tam aranılan yer: Değerli Anlar


Talebinize ve ihtiyacınıza göre sizin için en iyisini en uygun şartlarda sunuyor. Ayrıca büyük bir organizasyon düşünmeyen, evde sade bir kutlama yapmak isteyen veya düğünü için yalnızca nikah şekeri veya davetiye yaptırmak isteyenler için de tam aranılan yer. Bu gibi hizmetler haricinde; reklam, baskı, tasarım, fotoğrafçılık hizmetleri ile de organizasyonlarınız için tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.

Değerli Anlar, en değerli anlarınıza ortak olmak için sizleri de bekliyor.

 Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 43/5 Sarıyer