Sarıyer’de yeni açılan Kehan Çanta, 2017’nin çanta modellerini görücüye çıkardı. Kapalı Çarşı’da ünlülerin tercih ettiği tüm çantaların Sarıyer’e getirdiklerini söyleyen Abbas Altunbaş, “Çanta kadının sosyal, ekonomik kültürel kimliğidir. Kehan Çanta olarak buna özen gösteriyoruz.”dedi.
Tüm kadınların günlük yaşamlarında en çok kullandıkları eşyalardan ve aksesuarlardan biri olan çantalar, oldukça avantajlı koşullar ve geniş bir ürün çeşitliliği ile Kehan Çanta’da sunuluyor. Kadın çantaları iş yaşamında ofis ortamlarından çarşı pazara, özel günlerden seyahatlere kadar her ortamda ve koşulda ihtiyaç duyulabilecek farklı çeşitleri Sarıyer’e getirdiklerini belirten Kehan Çanta’nın işletmecisi Abbas Altunbaş, “Çanta kadının sosyal, ekonomik kültürel kimliğidir. Kehan Çanta olarak buna özen gösteriyoruz. Kapalı Çarşı’da ünlülerin tercih ettiği hangi çanta varsa hepsi burada var.”dedi.

ZENGİN BİR YELPAZESİ VAR

Kadın çantası çeşitleri, kaliteli üretimleri ve çeşitlilikleri ile hanımların yaşamını hem kolaylaştırıyor, hem de şıklığın bir parçası olarak görünümlerini tamamlıyor. Özenle seçilip hazırlanmış tüm kıyafetler ve giysi kombinasyonları, uyumlu bir çanta ile kendisini gösteriyor. Tarz sahibi hanımlar giyim tarzlarını çanta seçimleri ile vurguluyor. Spor giyimde sportif tarzdaki çanta modelleri etkin bir rol oynarken, klasik kıyafetleri, abiyeleri, gece kıyafetlerini uygun çanta tasarımları en şık noktaya taşıyor. İşte bunların hepsi Kehan Çanta’da bulunuyor.

KEHAN  25 YILDIR ÇANTA ÜRETİYOR

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde hizmete giren Kehan Çanta, Kapalı Çarşı’yı Sarıyer’e taşıdı. İşletmenin sahibi Abbas Altunbaş, “25 yıldır çanta üretimi ve satışını yapıyoruz. Ankara Ümitköy’de Kehan Çanta uzun yıllardır hizmet veriyor. İkinci şubemizi Sarıyer’de açtık.”dedi. Kendi markalarının da bulunduğunu söyleyen Abbas Altunbaş, “Kendi imalatımızda var. Başka markaları da satıyoruz. Suni, deri, marka her türlü çanta vitrinimizde bulunur. Fabrika sahibine de işçisine de çantamız var. Özel siparişler alıyoruz. İsteğe göre çanta yapıyoruz. Müşteri modeli veriyor biz üretiyoruz.”dedi.

TARZ ŞIKLIĞI ÇANTAYLA TAMAMLANIR

Çantalarla ilgili bilgiler veren Abbas Altunbaş,  “Kaliteli malzemeden, gerçek deriden, ustaca kalıp ve dikişlerle imal edilen, özenle ve orijinal çizgilerde tasarlanan, fonksiyonel özellikleri iyi düşünülmüş çantalar tüm hanımların alışveriş zevkine hitap ediyor. Tarzı, şıklığı ve kişisel imajı bütünlemenin yanı sıra işlevsel açıdan da çantalar günlük hayatta önemli rol oynar. Her yaştan, her kesimden ve farklı zevklere sahip kadınlar, ihtiyaçlarına uygun olarak aradıkları çantaları sunulan seçenekler arasında rahatlıkla bulabiliyorlar. Bu da bizim özelliğimiz. ”diye konuştu.

BİN TL’YE KADAR ÇANTA VAR

Kadınlar için çok renkli bir portföyü bulunan Kehan Çanta’da, seyahat çantaları da boy boy bulunmakta. Abbas Altunbaş, “ Bayan çantası, seyahat çantaları, valiz, bavul ve erkeklerinde kullandığı spor çantalarımızda mevcut.”dedi. Altunbaş çanta fiyatlarının 30 TL’den bin TL’ye kadar değiştiğini belirtirken,  “Günlük modelleri, hasırdan deriye yazlık çeşitleri ile bilinenler, abiye çanta denince öncelikli olarak akla gelen isimler, klasik çantanın önde gelenleri, sevilen ve beğenilen markalar, kadın görünümüne ve şıklığına armağan olarak kullanıcısını bekliyor.”diye sözlerini kadınlara çağrıda bulunarak tamamladı.

İletişim:

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi No: 18/1

GSM: 0533 335 16 00

 

http://www.sariyerposta.com