Cilt bakım ve güzellik alanında uzman kadın girişimciler Seda Kesen Yüksel, Şengül Aktaş ve Güler Koca tarafından kurulan Yeniköy Güzellik Salonu; cilt bakımı, epilasyon, cilt yenileme, yüz mezoterapisi, kalıcı ve profesyonel makyaj alanlarında başarıyla hizmet veriyor.

Son yılların popüler cilt yenileme yöntemi dermapen ile ilgili bilgiler veren Cilt Bakım Uzmanı Şengül Aktaş, “2012 yılında ABD’de yılın en iyi cilt gençleştirme sistemi seçilen dermapen; akne ve oluşturduğu izlerin tedavisinde, genişlemiş gözeneklerin küçültme işleminde, güneşte hasar görmüş ciltlerin tedavisinde, boyun bölgesi ve dekolte alanlarında oluşan hafif sarkmalarda, çatlak tedavisinde, ince çizgi ve kırışıklıkların tedavisinde kullanılan vitamin ve serumlarla uygulanan bakım türüdür” dedi.
“YÜZDE 80’E VARAN BAŞARI ORANI”

Dermapenin cilt yenilemede başarılı sonuçlar verdiğini belirten Aktaş, “Akne ve skar izlerini yok etmede yüzde 80’e varan başarı oranı var. Cilt altındaki kolajeni uyarma özelliği dolayısıyla da bu yöntemi hanımlara öneriyorum. Genel olarak tüm cilt tiplerinde uygulanabilir” diye konuştu.
“PROFESYONEL YAKLAŞIM ÇOK ÖNEMLİ”

“Dermapeni uygulayacak cilt bakım uzmanı, cilt dokusunu iyi tanımalı” ifadesini kullanan Şengül Aktaş, “Dermapenin cilt konusunda bilgi ve deneyim sahibi uzman kişilerce, dünyada başarı oranı yüksek kendini kanıtlamış ürünlerle yapılması gerekiyor. Hanımlar çok iyi araştırmalı ve seçici olmalılar. Aksi halde beklentilerine cevap alamayabilirler. Bu nedenle profesyonel yaklaşım çok önemli. Bizler Yeniköy Güzellik Salonu olarak yılların verdiği tecrübe, hijyen ve uygulama prensibimizle oldukça başarı sonuçlar alıyoruz. İnsanlar da bizi bu yüzden tercih ediyor” dedi.

Köybaşı Cad. No:80/1 Yeniköy-Sarıyer
0212 299 38 36 – 0553 199 38 36