Sarıyer’in yeni gözde fitness salonu GYM Toro, üstün hizmet kalitesiyle; spor tutkunlarının yeni adresi oldu. Sporun sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez olduğunu belirten GYM Toro Yöneticisi Okşan Akgün, “Bir insan, kendinde değişimi hissettikten sonra spor yapmanın hazzına varıyor” dedi.

GYM Toro; gücüne güç katmak, kilo probleminden kurtulmak, kaslarını kuvvetlendirmek, canlılık kazandırıp, daha sağlıklı daha zinde daha fit bir bedene sahip olmak isteyen tüm Sarıyerlilere hizmet veriyor. “Amacımız Sarıyer’de kaliteli bir spor hizmeti sunabilmek” diyen GYM Toro Yöneticisi ve Fitness Antrenörü Okşan Akgün, sağlıklı bir yaşam için düzenli sporun önemine vurgu yaptı.
“BİR STANDART OLUŞTURMALILAR

“Bahane üretmek, kalori yakmaz” sloganını kullanan spor salonu; sabır, azim ve programlı çalışmayı sadece spor alanında değil, hayatın her alanına taşımada bireylere alışkanlık kazandırıyor. Kişilerin spor salonunu tercih etme nedenlerini sıralayan Akgün, “İnsanlar genellikle sıkılaşma, yağ yakımı ve kas dokusunu güçlendirme amacıyla bizlere geliyorlar. Ben onlara, sporu geçici olarak yapmalarını değil, bir standart oluşturarak yaşam tarzı haline getirmelerini öneriyorum. Düzenli spora başlayan bir insan, kendinde değişimi hissettikten sonra bu işin hazzına varıyor. Vücutlarında güzel bir gelişme gördükleri zaman, fit görünümleriyle mutlu oluyorlar” ifadelerini kullandı.
HAYALİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞECEK

Bedenine sağlıklı bir şekil kazandırmayı düşünenlerin hayalini gerçeğe dönüştüren GYM Toro’da dersin içeriği, öğrencinin ihtiyaçları doğrultusunda yönlendiriliyor.  Kişiler için bir diyet programı oluşturmadıklarını dile getiren spor eğitmeni Akgün “Biz diyetisyen değiliz. Onlara sağlıklı beslenmeyi anlatıyoruz. Aslında herkes zararlı ve sağlıklı besinleri biliyor, ama uygulamakta zorlanıyor. Kişi sağlıklı beslenmenin mantığını anladıktan sonra zaten kaslarına ve vücuduna faydalı olan besinleri kendisi seçiyor” dedi.
“KASLARIMIZI ÇALIŞTIRMAK ZORUNDAYIZ”

Spor eğitmeni Akgün, insanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için kaslara ihtiyacı olduğu belirterek şunları söyledi: “Kaslarımızı çalıştırmak zorundayız. Çünkü o kaslarla yürüyoruz, hareket ediyoruz, günlük ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. O kasları ne kadar güçlü tutarsak, vücudumuz fiziksel ve psikolojik anlamda daha sağlıklı olacak.”
“ZUMBA, BOKS, KICKBOKS, MUAY THAI DERSLERİMİZ BAŞLIYOR!”

Sporun bir disiplin ve ciddiyet gerektirdiğini vurgulayan Okşan Akgün, spor salonunda hijyene ve herksin huzurlu bir ortamda antrenman yapmasına çok önem verdiklerini söyledi. Spor salonlarına kadınların da ilgi gösterdiğini dile getiren Akgün; ocak ayından itibaren Zumba eğitmeni Evrim Nikbay'la zumba dersleri, Türkiye şampiyonu, ünlülerin antrenörü Ferit Can ile de Boks, Kickboks ve Muay Thai derslerinin başlayacağı müjdesini verdi.

Maden Mah. Boğaziçi Cad. No:91/B Sarıyer
0212 342 36 45
www.gymtoro.com