bakan 2Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan’ın Kurban Bayramı’nda ziyaret ettiği ilk adres İzzet Baysal Huzurevi oldu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın Kurban Bayramı'nda ziyaret ettiği ilk adres Maslak’ta bulunan İzzet Baysal Huzurevi oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Maslak'taki İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyaret eden Bakan Gürcan, burada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali FuatKaramanİzzet Baysal Huzurevi Müdürü Murat Soylu ve huzurevi sakinleri tarafından karşılandı. Gürcan'ın 3 çocuğu da bu ziyarete eşlik etti. Ziyarette Karaman ve Soylu'dan, huzurevine ilişkin bilgi alan Gürcan, buradaki yaşlılarla ve ziyaretçilerle sohbet etti.

Bakan Gürcan, yaşlıları ziyaret eden Sevgi Evleri'ndeki çocuklarla da burada bir araya geldi. Çocuklarla fotoğraf çektiren Bakan Ayşen Gürcan, oynadıkları oyuna katıldı. Bakan Gürcan, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlarken hac farizasını yerine getirirken hayatını kaybedenler için tüm İslam alemine başsağlığı diledi.

 

Hemen her gün bakanlığın bir kuruluşunu ziyaret ettiğini aktaran Bakan Gürcan, "Yaşlılarımızın gerçekten ilgiye ve gençlerin merhabasına çok ihtiyaçları var. Onların ellerini öpmek, hal hatırlarını sormak çok önemli. Huzurevleri ve çocuk evlerini ziyaretini hiç ihmal etmemeye çalışıyorum. Hele hele bayramlarda huzurevlerini ziyaret çok önemli. Gittiğim her yerde huzurevlerini, çocuk evlerini ve rehabilitasyon merkezlerine mutlaka gidiyorum" dedi.

Huzurevi sakinleri de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'a el işi ürünlerinden hediye etti.

gürcan abakan  1