İstanbul’un tüm ilçelerinde  hizmet veren İstanbul Evde Sağlık Hizmetleri’nin koordinatörü Tarkan Köroğlu; kurumun çalışmalarını ve amaçlarını gazetemize anlattı.

İstanbul Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörü Tarkan Köroğlu, kurumun çalışmalarını ve hizmetlerini Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na anlattı. Hastayı kendi ev ortamında profesyonel bir sağlık hizmeti sunduklarını kaydeden Köroğlu, “Sağlıkta kalite, yaşamda kalite diyoruz. Sağlığımızda oluşan bir sorun yaşamımızın tüm kalitesine etki ediyor. Bu bağlamda memnuniyet düzeyini en yüksekte tutmaya çalışıyoruz. Sektörde 20 yıla yaklaşan deneyimimizi; sağlık ihtiyaçlarına yönelik, doğru ve profesyonel danışmanlıkla aktarıyoruz. Hasta, hasta yakınları ve sağlık ekibimizle koordineli olarak belirlenen programla, hastanın sağlık ve bakım ihtiyaçlarını ev rahatlığında sunuyoruz” dedi.
7 GÜN 24 SAAT HİZMET

Evde Sağlık Hizmetlerini birkaç bölümde gerçekleştirdiklerini dile getiren Tarkan Köroğlu, şöyle devam etti: “Kurumumuz bünyesinde hemşirelik hizmetleri, hasta bakımı, yeni doğan bakım ve eğitimi, yaşlı bakımı destek hizmetleri, yara ve ayak bakımı, uyku testi, ambulans hizmetleri, evde görüntüleme ve laboratuar hizmetleri, evde psikoterapi ve fizyoterapi, taburculuk destek ve eğitim servisleri ile tıbbi ekipman satış, kiralama ve danışma hizmetleri veriyoruz.” 7 gün 24 saat evde sağlık hizmeti sunabildiklerini dile getiren Köroğlu, ağırlıklı olarak yoğun bakım hemşiresinden oluşan deneyimli ekibimizle çalışıyoruz. Koordineli bir şekilde hastamızın takip ve denetimini yapıyoruz” diye konuştu.
NEDEN İSTANBUL EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ?

Tarkan Köroğlu, şöyle devam etti: “Evde bakım ve tedavi uygulamaları, kişiye yönelik bir hizmet olduğu için doğru ihtiyaçların en doğru şekilde belirlenmesini ve bunlara yönelik etkin ve ekonomik çözümü sunmayı amaçlıyoruz. Bu konuda boğaz hattında da çözüm ortağınız olmak istiyoruz.

AVANTAJLARI NELER?

Evde sağlık hizmetlerinin avantajlarını anlatan Koordinatör Tarkan Köroğlu, “Hastanın kendi ev ortamında sevdikleri ile beraber enfeksiyon riskinden uzak ve doğrudan ihtiyaçlarına yönelik bakımı, profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Bu ekibin her üyesi, şirketin kurumsal yapısı altında birbirleri ile iletişim halindedir. Verilen bakım ve tedavilerin uygulamaları, hastanın psikolojik olarak kendini en rahat hissettiği ortamda uygulanıyor. Hasta yakınları, hastanede bulunma süreçlerindeki iş kayıplarını önleyerek, hastalarını emin ellere teslim ediyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Tarabya Mah. DereiçiSk. No: 45/1 Sarıyer 0542 541 13 24