Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde açılan poliklinik hizmeti vermeye başlayan ve Sarıyer’i sağlık anlamında rahatlatacak olan Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin resmi açılışı seçimden sonra yapılacak. Açılış öncesi Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Sarıyer’e gelerek hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Bayraktar eşlik etti

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın eşlik ettiği ziyarette, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi gezdirilerek tanıtıldı. Hastane hakkında çalışanlardan da bilgi alan Öğütken, resmi açılışının en kısa zamanda yapılacağının müjdesini verdi.

“Hastane memnuniyetini en yukarılara çıkardık”
Hastanenin içini gezen Öğütken, “Sarıyer’e yakışan bu modern hastane sağlık alanında önemli, bir başarıdır. 2002 yılından bu yana Sağlık Bakanlığı olarak sağlık hizmetlerinde memnuniyeti yüzde 100 artırdık, arttırmaya devam edeceğiz. Bugün ülkemizde sağlık hizmetinin ulaşmadığı tek bir köy, tek bir mecra kalmadı. Verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak, hasta memnuniyetini daha da yukarılara taşımak için istediği hekimi seçen, haklarını bilen, sağlık hizmetlerinden 24 saat kesintisiz yararlanan bir toplum oluşturmaya çalıştık. İste bu nedenle her geçen gün daha fazla sağlık kuruluşuna ihtiyacımız olmaktadır. Biz bu ihtiyacı karşılayabilmek adına sizlere yeni sağlık kuruluşları, Şehir hastaneleri inşa ediyoruz inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.