Sarıyer’in prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı.

KATILIMCILAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER 

Eğlenceden alışverişe kadar gerçekleşen aktivitelerle misafirlerine güzel bir hafta sonu yaşatan Maslak 1453’te büyükten küçüğe herkes eğlenceli ve keyifli saatler geçirdiler.  Ayten Alpar, Rose Kar, Deniz Güler ve Esra Şan’nın organizasyonuyla yapılan Happy Mom’s Shopping Fest, Maslak 1453’te misafirlerine alışveriş ve eğlenceyi bir arada sundu. Flow by Saba Tümer, Aşk-ı İstanbul, S'ra Home by Esra Şahin, Aypen Accessories, Sedef Çalarkan, Leziz Diyet, Yurda Home, Miss Mimi Fashion, Mashila, Glam Art Atölye, Flowers, Antrasit Home & Decoration, Sertaç Delibaş, Arts Club, El-Casco, Elçin Dağlaroğlu, Suco ve Tırtıl Kids gibi 80’i aşkın tanınmış markaların yer aldığı Happy Mom’s Shopping Fest’de ziyaretçiler bol bol alışveriş yaptılar.

Bilnet Okulları’nın gerçekleştirdiği anne-çocuk boyama atölyesinde minik misafirler annelerine resim çizerek hediye ettiler. Ağaoğlu Bandosu ve sokak sanatçılarının muhteşem performanslarına eşlik eden misafirler dans ederek unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler. Happy Mom’s Shopping Fest şenliklerine katılanlar arasında Ali Ağaoğlu, Nazlı Goldenberg, Alican Ağaoğlu, Irmak Atuk, Nur Sirmen, Ayfer Toprak, Aypen Telci, Gülperi Bayraktar, Hasan Rahvalı, Sercan Akdağ, Duygu Sancaklı, Saffet Sancaklı, Ceyhun Yılmaz, Ergun Yıldız, Esra Şahin gibi iş ve cemiyet hayatından tanınmış ünlü isimler vardı.