Ünlü manken Ebru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş evli çıktı. Fotoğrafların basın yayın organlarında yayınlanmasının ardından Akkuş’un eşi olan Gonca Derin Akkuş’un boşanma kararı aldığı öğrenildi. Akkuş, çiftinin iki çocukları bulunuyor.

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sevgilisi olduğu öne sürülen Akkuş’la el ele görüntülenmişti. Haber magazin gündemine bomba gibi düşerken, haberle ilgili çok daha çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Yatırım danışmanı olan Akkuş’un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

EŞİ KONUŞTU


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Akkuş’un eşi Gonca Derin Akkuş, büyük şok yaşadığını söyledi. Serumlar sayesinde ayakta durduğunu dile getiren Akkuş, boşanma kararı aldığını belirtti. Geçtiğimiz yıl da darp sebebiyle boşanma davasını açtığını aktaran Akkuş, eşinin öfke kontrol problemi yaşadığını kaydetti. Eşiyle o dönemde barıştıklarını vurgulayan Akkuş, dün akşam da mesajlaştıklarını belirtti. Eşinin kendisine yönelik tuzak kurulduğu yönünde bir açıklama yaptığını sözlerine ekleyen Akkuş, “Bu tuzağa benzemiyor. El ele ve kol kolalar. Ticari bir durum çıkabilir altından. Reklam için de yapılmış olabilir, bilmiyorum. O kadın, evli olduğunu bilmiyor olabilir. Ancak ortada bir aldatma söz konusu. Ben de boşanacağım” ifadelerini kullandı.