Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sarıyer TiyatrOda Şenliği’nin 7’ncisi, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Vatandaşların büyük bir merakla takip ettiği korteje; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, tiyatro sanatçıları ve sanatseverler katıldı.

Tiyatro ‘selfie’si

Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Yağışlı havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılanlara yağmurluk dağıtıldı. Programın sonunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, tiyatro sanatçısı Altan Erkekli ve sanatseverlerle selfie pozu verdi.

Sarıyerliler tiyatroya doyacak

25 Mart ile 6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 7’nci Sarıyer TiyatrOda Şenliği’nde; Genco Erkal, Zeliha Berksoy, Altan Erkekli, Dilek Türker ve Rutkay Aziz gibi usta isimler sahne alacak. Rauf Denktaş Kültür Merkezi, Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi, Boğaziçi Kültür Sanat Merkezinde toplam 31 oyun ücretsiz olarak sahnelenecek.

Haber: Ahmet CİRİK