Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in oğlu Eser Cevahir, Ahmet Köseoğlu’nun kızı Gizem Köseoğlu ile dünya evine girdi. Damadın nikah tanıklığını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaparken, gelinin tanığı ise ve Makedonya Cumhurbaşkanı Gorge İvanov oldu.
İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir'in yeğeni olan Eser Cevahir ile Gizem Köseoğlu'nun düğünü üst düzey katılımcıların çokluğu nedeniyle adeta bir devlet zirvesine dönüştü
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kıydığı törene, Gül ve İvanov’un yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek , İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile birçok üniversitenin rektörü ve belediye başkanları da katıldı.
İŞ, SANAT VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU
Nikah şahitliği yapan Abdullah Gül çifti tebrik ederek, “Değerli dostum Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Ivanov ile birlikte Ebru ve Eser’in nikâh şahidi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tabii ki buna hep beraber şahit olduk. Bu mutluluğu hep beraber diliyoruz. Her iki aile için de hayırlı, uğurlu olsun. Akrabalıklarınız güzel olsun. Sizlere hayat boyu mutluluk diliyorum. İnşallah güzel bir aile olacaksınız. Bu güzel aileden güzel evlatlarınız olacak. Vatana, millete, herkese güzel hayırlı işler yapacaklar. Cenab-ı Allah ömür boyu saadet versin” dedi.
Ahmet Çalık, Mehmet Emin Karamehmet, Temel Kotil gibi iş dünyasından simalar ile Orhan Gencebay, Can Tanrıyar, Cengiz Kurtoğlu, Muazzez Ersoy gibi sanatçılar da düğüne katılanlar arasındaydı. Hadise, İsmail Türüt ve Sinan Özen ise düğünde sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.
Sarıyer'in köklü ailelerinden olan Cevahir ailesinin, Türkiye'nin siyaset, ticaret, eğitim, sosyal ve sanat hayatının önemli isimlerinin katılımıyla renklenen törenine katılanların pek çoğunun ortak noktası Sarıyer oldu.
Tarabya'daki Cumhurbaşlanlığı köşkünü en aktif kullanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beyoğlu'nun Sarıyerli Belediye Başkanı A. Misbah Demican, Sarıyer'de yaşayan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Sarıyer'den evli Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, Sarıyer'de yaşayan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Emirgan'da yaşayan Orhan Gencebay, Can Tanrıyar, Cengiz Kurtoğlu ve Sinan Özen, Sarıyer ortak paydasında birleşen isimler oldular.
Bu arada iş adamı ve siyasetçi Aydoğan Cevahir de, yeğeni Eser Cevahir'in düğününe katılan devlet protokolü ve siyasilerle tek tek ilgilenerek, ev sahipliğini en iyi şekilde yerine getirdi.
Sarıyer Posta gazetesi olarak Cevahir ailesi ve Eser-Gizem çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluk dileriz.



