Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme açılışının 1. yılını düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı. Etkinliklerin en dikkat çekicisi ise Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme’nin otoparkında açılan kermes oldu.


 

2Müşteri odaklı, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde her geçen gün marka değerini daha da artıran Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme,  güvenilir, sürdürülebilir gelişim odaklı faaliyetleri, müşterilerin kaliteli alışveriş anlamında hayatını kolaylaştırmada öncü rol üstleniyor. Hiper, Süper, Gurme ve Mini olmak üzere 4 farklı formatta hizmet veren CarrefourSA, Zekeriyaköy Gurme şubesi kurulması ile bölgeye canlılık kattı. 

CarrefourSA’ya yakışır coşkulu açılış


Düzenlenen açılışta; müzik dinletisi, tat stantları, çocuk oyun alanları ve ikramlar gelen vatandaşlara sunuldu. Bir şölen havası içinde geçen açılışta misafirler gönüllerince eğlenerek, indirimli alışverişin tadını çıkardı.

Sebastien Ponce: Zekeriyaköy bizim için çok önemli


3Açılış sırasında Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklama yapan CarrefourSA Bölge Müdürü Sebastien Ponce, “Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme olarak, Zekeriyaköy’e çok önem veriyoruz. 1 yıldır yaptığımız çalışmalarımızı nasıl artırabiliriz. Bu yönden hizmet ve kalitemizi artırmak amacıyla birçok çalışma yaptık. CarrefourSA Gurme ekibiyle 1. Yılımızı tamamladık. Zekeriyaköy bölgesini çok seviyoruz, burada hizmet vermek bizi gururlandırıyor. Hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme’de anlamlı kermes


Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli etkinliklere imza atan Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme otoparkını Sarıyer Garage Sale’e açtı. Zekeriyaköylülerin yoğun ilgi gösterdiği kermeste birbirinden değerli ikinci el eşyalar satışa sunuldu. Aralarında arklı yardım kuruluşlarının bulunduğu etkinlikte 100 yakın stant açıldı. Evinde kullanmadıkları eşyalarını festivale getiren yüzlerce kişi hem ekonomilerine katkı sağladı hem de toplanan gelir ihtiyaç sahiplerine bağışlandı. Kermeste stant açan ve ziyarette gelen vatandaşlar, Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Sokak hayvanlarına mama


KERMESHiper, Süper, Gurme ve Mini olmak üzere 4 farklı formatta hizmet veren CarrefourSA, ülke genelinde faaliyet gösteren bütün şubelerinde, üretim fazlası ürünleri hayvan hakları dernek ve kooperatiflerine bağışlıyor. Bağışlanan bu ürünler sokak hayvanlarına mama olarak veriliyor.