19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Zekeriyaköy Garanti Koza çarşısında düzenlenen kutlamalar coşku içinde geçti. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan 99. Yıl dönümü kutlamaları görülmeye değerdi.

Zekeriyaköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Zekeriyaköy Komşuluk birliği, Zekeriyaköy Spor Kulübü ve Zekeriyaköy Muhtarlığı müşterek hazırlığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 99. Yıl dönümü kutlamalarına vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

Zekeriyaköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Emel Hatipoğlu, Zekeriyaköy Komşuluk Birliği Başkan Yardımcısı Nilgün Yamaner Zekeriyaköy Spor Kulübü Cengiz Aydın ve Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor 99. Yıl dönümünde Badoline Balkan Bandosu çaldığı marşlar ise ayrı bir heyecan yarattı.  ÇYDD Zekeriyaköy Şube üyeleri, tören ve etkinlik sonrası katılımcılara çeşitli ikramda bulundular.