Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik’in kurucusu Adnan Hunca’nın 75 yaşındaki eşi Selma Hunca, alışverişe çıktığını söyleyerek evden ayrıldı.Hunca’dan bir daha haber alınamadı.


Galatasaray eski Divan Kurulu üyesi Adnan Hunca’nın eşi Selma Hunca, alış verişe çıktığı Sarıyer’de kayboldu. Polis, ekipleri Fatih Ormanları çevresinde yerden ve havadan arama çalışması başlattı.

Eve dönmeyince ailesi harekete geçti


Büyükdere Caddesi’nde ikamet eden Hunca Kozmatik’in kurucusu Adnan Hunca’nın eşi önceki gün 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Çalışanlara , “Alışverişe çıkıyorum” diyerek Bahçeköy’deki evden ayrılan Selma Hunca, saatler geçmesine rağmen dönmeyince, eşi ve oğlu Emniyet’e kayıp müracaatı yaptı. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet ekipleri çalışma başlattı. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB), Selma Hunca’nın Galatasaray eski Divan Kurulu üyesi Adnan Hunca ve yeni dönem divan kurulu üyesi olan oğlu Tuncer Hunca’nın bilgisine başvurdu.

KNCA 2  WArama çalışmaları devam ediyor


Polisin çevrede yaptığı aramalarda ve hastanelere yapılan sorgulamada, 75 yaşındaki Hunca’nın izine ulaşılamadı. Bunun üzerine saat 01.00`de Hunca’nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy Yolu’ndaki villa çevresinde arama başlatıldı. Eğitimli polis köpeğinin de kullanıldığı aramalara, çok sayıda ekip katıldı. Fatih Ormanları ve çevresinde sabaha kadar devam eden aramalara, AFAD ve AKUT ekipleri de destek verdi. Gün boyu polis helikopterinin de kullanıldığı çalışmalardan bir sonuç alınmadı.