Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Pazar günü Sarıyer’e karşı oynayacağız. Rakibimizin ligde yeri belli, onlarında liderlik veya ilk altı için iddiası devam ediyor” dedi.


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligde üst üste aldığı mağlubiyetleri hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Sarıyer maçında unutmak istiyor.  Sarıyer maçında galibiyet hedefleyen Orduspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Durugöl Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

"Sarıyer'e karşı zorlu bir maç bizi bekliyor"


Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü  Turgut Kır, ligde alınan mağlubiyetleri  Sarıyer maçı ile unutmak istediklerini söyledi. Takım olarak galibiyete inandıklarını belirten Kır, "Geçtiğimiz hafta 3-1 mağlup olduğumuz Bandırmaspor maçını geride bıraktık. O maçta yaptığımız hataları önümüzdeki maçlarda tekrarlamamamız gerekiyor. Pazar günü Sarıyer’e karşı oynayacağız. Rakibimizin ligde yeri belli, onlarında liderlik veya ilk altı için iddiası devam ediyor.  Sarıyer'e karşı çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Ancak biz her takıma karşı başa baş mücadele edecek güç ve yeteneğe sahibiz. Oyuncu kalitemiz iyi. Şartlar ne olursa olsun biz sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu da başaracağız inşallah" şeklinde konuştu.

Sarıyer’e 11 bin TL para cezası


Geçtiğimiz hafta Sarıyer’in 1-0 üstünlüğü ile biten Menemen Belediye Spor maçında yapılan tezahüratlar ve sportmenliğe aykırı davranışlar nedeniyle Sarıyer’e toplam 11 bin lira ceza kesildi.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “Sarıyer Spor Kulübü’nün, 14.02.2016 tarihinde oynanan Sarıyer – Menemen Belediye Spor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL para cezası ile Sarıyer Spor Kulübü antrenörü Savaş Yıldırım’ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.