Sarıyer’de Kırgızistan uyruklu üniversite öğrencisi E.A’ya tecavüz eden Fatih Yılmaz isimli saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı, olayı nasıl gerçekleştirdiğini tek tek anlattı.

Sarıyer Maslak’ta işlediği cinsel saldırı ve gasp suçundan aranan zanlı, Adana’da yakalanmıştı. İstanbul’a getirildikten sonra polis tarafından ifadesi alınan Fatih Yılmaz, daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’nın ifadesini aldığı Yılmaz, ardından tutuklanması talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi. Yılmaz, nitelikli cinsel saldırı ile gece yol kesme sureti ile yapma suçlarından, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ KIZIN İÇ ÇAMAŞIRINI ZORLA ÇIKARTIP TECAVÜZ ETMİŞ


İfadesinde olayla ilgili her detayı anlatan Yılmaz’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. Yılmaz, verdiği ifadede, olayın yaşandığı gün 4. Levent bölgesinde uyuşturucu aldığını söyledi. Ardından İTÜ Ayazağa istasyonuna gittiğini aktaran Yılmaz, Kırgız öğrencinin peşinden gittiğini sonra da çantasından tutarak ıssız yere çektiğini anlattı. Genç kızın iç çamaşırını zorla çıkardığını, çığlıklara rağmen zorla çıkardığını belirten Yılmaz, zorla tecavüzde bulunduğunu söyledi. Yılmaz, son olarak da E.A’nın çantasındaki 60 TL’yi aldığını ifadesinde itiraf etti.