Kızı Yağmur Ünal'la çektiği 'Uzaklarda Arama' filmi gişede hüsran yaşayınca Türkan Şoray, 15 milyon dolar fiyat biçtiği villasını 10,5 milyon dolara satarak Tarabya’ya taşındı.


Geçtiğimiz aylarda, hakkında Bebek'teki deniz manzaralı villasını satışa çıkardığı haberleri yapılan  Türkan Şoray bu iddialarla ilgili açıklama yapmış, satış konusunda söylenilen 15 milyon lira tutarını yalanlayarak, "Benim evimin fiyatı o kadar az değil 15 milyon dolar" demişti.

Kızının yaptığı film gişede çakıldı


Ancak aradan zaman geçmesine rağmen Türkan Şoray'ın istediği rakam verilmeyince Türk sinemasının Sultanı evini istediği bedelin çok daha altında satmak zorunda kaldı. Bunun sebebi olarakta, Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'la çektiği 'Uzaklarda Arama' filmi gösteriliyor. Film gişede hüsran yaşayınca ve beş haftada sadece 87 bin kişiye ulaşınca,  Türkan Şoray filmin masraflarını karşılayabilmek adına Bebek'teki villasını 10.5 milyon dolara satmış.

Tarabya'ya taşındı


Usta oyuncu aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya'da bir sitede yeni bir villa alırken, geriye kalan parayla da 'Uzaklarda Arama' filmi nedeniyle yaptığı borçları ödemiş.