Sarıyer Belediyesi, ilçede gerçekleştirilen çalışma ve hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla muhtarlar ve basın mensuplarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Kireçburnu Set Restoran’da gerçekleşen programa; Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Yazlık, Muhtarlık İşleri Müdürü Gönül Kıral, muhtarlar ve basın mensupları katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Erdem, “Sarıyer’de daha güzel hizmetlerin verilmesi için belediye, muhtarlar ve basın arasındaki birlik ve beraberliğin daha da güçlendirilmesi gerekiyor. Bu tür toplantılarımızı ileriki zamanlarda daha sık gerçekleştirme düşüncesindeyiz” dedi.

Genç: Sarıyer, Türkiye’ye örnek oluyor

İstanbul genelinde yapılan çalışmalarda Sarıyer’in en güvenilir ilçe olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bu güzellikte belediye, muhtarlar, basın, Sarıyer halkı, STK ve diğer kurumların katkısı var. Sarıyer’deki birlik ve beraberlik tüm Türkiye’ye örnek oluyor” dedi.

“Askerlerimize moral ziyareti gerçekleştirelim”

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatına değinen Başkan Genç, sürpriz bir çağrı yaptı. Genç, “Hep birlikte Kilis ve Hatay sınırına gidip, askerlerimize moral ziyareti gerçekleştirelim. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapsın, tüm muhtarlarımız ve basınımızla birlikte; ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yanında olalım. Sarıyer’de yaşayan ve evlatları orada asker olan aileler varsa onları da yanımıza alalım. Bu konuda komutanlarımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşme yapacağım. Yakın bir zamanda bu ziyaretimizi gerçekleştirelim” dedi.