Sarıyer'de motosikletli bir kurye, yolda kendisini sıkıştıran kamyonet ile refüj arasına sıkıştı. 15 metre sürüklenen kurye, hayatını kaybetti.

Kaza, Sarıyer Ayazağa bölgesinde meydana geldi. İddialara göre, bir lokantada kuryelik görevi yapan Engin Kömürcü isimli vatandaş, işe gitmek için motosikletiyle yola çıktı. Caddede giderken Zekeriya Göden'in kullandığı kamyonetin solundan geçmek isteyince de fark edilmedi. Kamyonetin sıkıştırması sonucu refüj arasına sıkışan Kömürcü, ağır yaralandı. Yaşanan olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Kömürcü'nün öldüğü tespit edildi. Kamyonet şoförü Göden ise polis ekipleri tarafından alınarak Ayazağa Polis Merkezi'nde gözaltına alındı.


FERYADI YÜREKLERİ BURKTU


Öte yandan, abisinin kaza yaptığını öğrenen kardeşi, olay yerine koştu. Abisinin cesedini görünce de sinir krizine girdi. Kamyonete vurmaya çalışan kardeşi, polis engellemek istedi ancak acılı adam bu sefer de polise yumruk attı. Güçlükle kontrol altına alınan kişi, abisinin cesedi başında gözyaşı döktü. Abisinin yaşayıp yaşamadığını soran acılı vatandaş, "Hiç kimsenin fikri yok mu?" dedi. Kömürcü'nün cesedi, sağlık ekipleri tarafından Kağıthane Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.