1962’de Beyoğlu’nda başlayan serüvenin son durağı Sarıyer oldu. Şehit Mithat Yılmaz Caddesi No:61 adresinde deneyimli işletmeci Ahmet Memişoğlu tarafından Sarıyerlilerin hizmetine açılan Şampiyon Kokoreç’in gündüz 11:00 ile gece 05:00 saatleri arasında paket servisi mevcut.

DSC_0651Şampiyon Kokoreç,  lezzet ve kalitesini kokoreç severlere ulaştırmak için Türkiye'nin ve Dünya'nın birçok noktasında hizmet sağlayan şubelerine bir yenisini daha ekledi.  Daha önce farklı tarihlerde Bodrum, Kadıköy, Ümraniye gibi merkezlerde bu alanda hizmet veren deneyimli işletmeci Ahmet Memişoğlu, Şampiyon Kokoreç’i Sarıyerlilerle buluşturdu.  Sarıyer Merkezde açılan mekan kısa sürede büyük ilgi gördü.  Bu alanda Sağlık Bakanlığınca onaylı tek kurum olma özelliğine sahip olan Şampiyon Kokoreç,  hijyen ve kalitesiyle sizleri kokoreç lezzetinin tanında ortak olmaya davet ediyor.

Sağlık Bakanlığı belgeli tek kurum


Mekanın açılışını gazetemize değerlendiren deneyimli işletmeci Ahmet Memişoğlu, yıllardan bu yana elde ettiği tecrübesini kalite ile buluşturduğunu söyledi. Mekanın Sarıyerliler için büyük bir hizmet olduğunu belirten Memişoğlu “ 20 yıldan bu yana sektörde hizmet vermekteyim. Birçok şehirde ve farklı noktalarda hizmet verdim.  Şimdi ise bu tecrübemi bir marka olan Şampiyon Kokoreç ile birleştirmek istedim.  Misyonum, şubeleşmekten ziyade kaliteyi müşterilerimize sunmak olacak.  Bu alanda iddialıyız ve rakibimizin olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ayrıca midye satışlarımızda mevcut. En sağlıklı midye burada satılmaktadır. Su ürünleri ve midye satışı noktasında sağlık bakanlığınca tek belgeli kurum yine biziz.  Bu anlamda Şampiyon Kokoreç, tüm ürünleri denetimlere tabi tutar ve tek merkezden şubelere gönderir.  Kokoreçten baharatına kadar her şey bir merkezden dağıtılır ve takibi yapılır. Bizler Hijyen ve kalite kurallarından ödün vermeden güler yüzlü anlayışımızla Sarıyerlilere hizmete vereceğiz. Herkesi bu lezzete ortak olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Bilgi:

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi No:61

Gündüz 11:00 ile gece 05:00 saatleri arasında

paket servisi mevcut.

218 60 14

0533 150 48 53