Sarıyer’in en aktif sivil toplum kuruluşlarından Rumelihisarı Koruma ve Güzelleştirme Derneği, örnek bir projeye daha imza attı.


rumelihisarıBoğaziçi Dernekler Platformu (BODEP) üyesi Rumelihisarı Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nin başlattığı yardım kampanyası ile mahalle sakinlerinin kullanmadığı kıyafet, çanta, kırtasiye, ayakkabı, kitap ve oyuncakları toplayarak, Sarıyer’deki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak.Kampanya ile ilgili bilgilendirme, aynı zamanda İstanbul'un en büyük mahalle sayfalarından biri olan derneğin Facebook sayfası üzerinden yapılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda da teneke kutu toplama kampanyasına katılarak semtteki Şair Nigar İlköğretim Okulundaki başarılı öğrencilere bisiklet hediye eden dernek, toplanan eşyaları Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağışlayıp ihtiyaç sahipleri ile belediye arasında köprü olmayı hedefliyor.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Eryüksel, Başkan Yardımcısı Deniz Kesen ve diğer yönetim kurulu üyelerinin başlattığı kampanya dahilinde birçok eşya topladıklarını ve katılımın daha da artmasını arzuladıklarını söyledi.

Haber: Taha Öztekin


IMG_3988 IMG_3987